Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Нема нешто посебна грешка Пеп според мене, едноставно немаа добар ден поголемиот дел од играчиве.

Иниеста игра мизерно, Кеита не ни знам дека е на терен, Меси е удвоен/утроен, Виља чим улета централно одма се губи затоа што таму е очаен...

Меси е изморен како да бил на оргија пред утакмица :)

Одлична лекција за Барса, се надевам дека од натпреварот ќе се извлечат многу поуки !!

Niso ne biva..

ne za neso nego ke treba da ubijam vecerva nekoj fan na Real (od drugarite moi)

Му фали мозок на Росел, што мисли дека Бојан е добар како Ибра, ако разгаленово детенце погодеше напочетокот, наместо да се глупира како да води Барса со 5-0 друг ке беше епилогот, али тоа е тоа, мор лак некст тајм

Свака им част на Херкулес, од 2 шанси 2 гола.:)
А и коефициентот не е лесен за Херкулес.:)

Мене не ми се верува во ова, а не вас... Некој, очигледно направил добри пари од ова.... Дури, можеби го извадил и трансферот на Виља...

Поздрав

Свака им част на Херкулес, од 2 шанси 2 гола.:)
А и коефициентот не е лесен за Херкулес.:)

ребаше уште 1 да примите ама голема среќа имавте (не провоцирам)
трезеге зицре невиден промаши

Стварно ги потценаа пред натпреварот, мислеа многу лесно ќе се прошетаат, а со таков пристап ова се случува.
Добро е што е на почеток на сезона сигурно ќе се замислат дека нема лесен противник.

Инаку Херкулес заслужено си зедоја 3 гола.

Сепак за да победиш треба и гол да дадеш. Вака се надевам нема да има последици по моралот за следниот дуел во лига на шампиони.

Пред две години и полошо почнавме така да ова треба само да е поука

Честито за Херкулес, заслужено и од срце.
Ова е лекција и освестување за Пеп и за играчите да се спуштат на земја и да ги сфатат сериозно сите противници макар биле и 3 класи подолу.
Поставеноста на играта беше катастрофа, потценувачки од страна на Пеп, Маскерано не ми се допадна како изигра, некако ја кочеше играта постојано, а сите други играчи некако играа безволно и без волја.
Среќа што е почеток на првенството па ќе има шанси за поправен.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom