Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Денеска не и беше денот на играчите дефинитивно... Многу грешки на средината на теренот... Маске добро се покажа... Жолтиот си е стандард, поради неговиот темперамент... Во вторник масакар ќе и направиме на бедните Грци а веќе наредната недела Спортинг нека му ја мисли :toe:

Наредната недела играме на гости кај Атлетико Мадрид. :)

Едноставно ова мораше да се случи кога тогаш..... навивам за барса веке едно -10-11 години и во последните 1-2 години не памтам пораз дома,барем од овие утакмици што сум ги гледал (80%), така да не треба да толку да се загрижиме , верувам дека во следните кола се ке се врати под контрола xD :vozbud: Visca el Barca

Abe barselonci hahahahahahahaha propast ejjj jhahahahahaha

Od eden Herkules izgubivte a zamislevte da imase klub Cak Noris hahahahaha
Katastrofa ste... Beda.... 0-2, a trebase 0-4 da izgubite.....

Se gleda odma so Murino kolku sme jaki, ne samo takticki, tuku gi zbunue Barselona so pres konferencii
a ne ko Gardiola cuti ko picka nekoja misli pameten e ahhh be za greota ste

Да, во неделата играме на Висенте Калдерон. Да ве потсетам на резултатите во последните сезони на овој стадион.

2009/10 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2008/09 : Atletico 4-3 FC Barcelona
2007/08 : Atletico 4-2 FC Barcelona
2006/07 : Atletico 0-6 FC Barcelona
2005/06 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2004/05 : Atletico 1-1 FC Barcelona
2003/04 : Atletico 0-0 FC Barcelona
2002/03 : Atletico 3-0 FC Barcelona

Ова се нашите 8 последни гостувања на Висенте Калдерон стадионот. Имаме 5 порази, 2 нерешени и една победа. Гол-разликата е 16-14 во корист на Атлетико. Не ширам оптимизам, туку ова е реалноста, меѓутоа со ваков развој на настаните, се освен победа на Висенте Калдерон ќе биде разочарување, затоа очекувам Атлетико да примаат убаво, а во меѓувреме комшиите да зажалат што одбрале да бидат фудбалери. :)

Hercules....... Еве што ни е малерот против овие :pos2::pos2::pos2:

Едноставно ова мораше да се случи кога тогаш..... навивам за барса веке едно -10-11 години и во последните 1-2 години не памтам пораз дома,барем од овие утакмици што сум ги гледал (80%), така да не треба да толку да се загрижиме , верувам дека во следните кола се ке се врати под контрола xD :vozbud: Visca el Barca
Рубин Казан ?

i na visente kalderon ke ni e tesko kako i po obicaj,no ne veruvam dva natprevara po red da gi dobieme so neuspeh

P.S.od koj tim ni bese posledniot poraz na kamp nou

Мислам дека требаше да се случи ваков натпревар, да се освестат играчите и Пеп дека мора да играат сериозно и максимално на секој натпревар. А за Атлетико, ....се надевам нема да изгубиме, не знам зошто ама за мене и реми би било успех.

Мислам дека требаше да се случи ваков натпревар, да се освестат играчите и Пеп дека мора да играат сериозно и максимално на секој натпревар. А за Атлетико, ....се надевам нема да изгубиме, не знам зошто ама за мене и реми би било успех.
Мора секоја сезона, да има утакмица како вчерашната.Сетете се Нумансија пред 2 години,лани Рубин,сега Еркулес,догодинa здрваје некоја друга:icon_lol:
И прво на комшииве ќе мислиме,после на Атлетико.
За мадриѓаниве Агуеро им се повредил и нема да игра против нас,едно гајле помалку.

се сложувам со тебе друже

Да, во неделата играме на Висенте Калдерон. Да ве потсетам на резултатите во последните сезони на овој стадион.

2009/10 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2008/09 : Atletico 4-3 FC Barcelona
2007/08 : Atletico 4-2 FC Barcelona
2006/07 : Atletico 0-6 FC Barcelona
2005/06 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2004/05 : Atletico 1-1 FC Barcelona
2003/04 : Atletico 0-0 FC Barcelona
2002/03 : Atletico 3-0 FC Barcelona

Ова се нашите 8 последни гостувања на Висенте Калдерон стадионот. Имаме 5 порази, 2 нерешени и една победа. Гол-разликата е 16-14 во корист на Атлетико. Не ширам оптимизам, туку ова е реалноста, меѓутоа со ваков развој на настаните, се освен победа на Висенте Калдерон ќе биде разочарување, затоа очекувам Атлетико да примаат убаво, а во меѓувреме комшиите да зажалат што одбрале да бидат фудбалери. :)

Најтешкопто гостување за нас следува. Богами поарно сега да си поминеме од редот таму отколку кога ќе се решава титулата. После тоа вчера со Херкулес, Грциве мора да се преслушаат во вторник за да се врати самодовербата, па после со Атлетико шо дал Господ иако против нив и нерешено е доста.

П.С. Комшииве треба да зимаат белешки од Херкулес за тоа како да не тепаат:):)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom