Шурикен
Hard Core !
- Член од
- 8 ноември 2008
- Мислења
- 6.559
- Поени од реакции
- 4.072
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Денеска не и беше денот на играчите дефинитивно... Многу грешки на средината на теренот... Маске добро се покажа... Жолтиот си е стандард, поради неговиот темперамент... Во вторник масакар ќе и направиме на бедните Грци а веќе наредната недела Спортинг нека му ја мисли![]()
Наредната недела играме на гости кај Атлетико Мадрид.![]()
Рубин Казан ?Едноставно ова мораше да се случи кога тогаш..... навивам за барса веке едно -10-11 години и во последните 1-2 години не памтам пораз дома,барем од овие утакмици што сум ги гледал (80%), така да не треба да толку да се загрижиме , верувам дека во следните кола се ке се врати под контрола xDVisca el Barca
Рубин Казан ?
i na visente kalderon ke ni e tesko kako i po obicaj,no ne veruvam dva natprevara po red da gi dobieme so neuspeh
P.S.od koj tim ni bese posledniot poraz na kamp nou
Мора секоја сезона, да има утакмица како вчерашната.Сетете се Нумансија пред 2 години,лани Рубин,сега Еркулес,догодинa здрваје некоја другаМислам дека требаше да се случи ваков натпревар, да се освестат играчите и Пеп дека мора да играат сериозно и максимално на секој натпревар. А за Атлетико, ....се надевам нема да изгубиме, не знам зошто ама за мене и реми би било успех.
Мислам дека требаше да се случи ваков натпревар, да се освестат играчите и Пеп дека мора да играат сериозно и максимално на секој натпревар. А за Атлетико, ....се надевам нема да изгубиме, не знам зошто ама за мене и реми би било успех.
Да, во неделата играме на Висенте Калдерон. Да ве потсетам на резултатите во последните сезони на овој стадион.
2009/10 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2008/09 : Atletico 4-3 FC Barcelona
2007/08 : Atletico 4-2 FC Barcelona
2006/07 : Atletico 0-6 FC Barcelona
2005/06 : Atletico 2-1 FC Barcelona
2004/05 : Atletico 1-1 FC Barcelona
2003/04 : Atletico 0-0 FC Barcelona
2002/03 : Atletico 3-0 FC Barcelona
Ова се нашите 8 последни гостувања на Висенте Калдерон стадионот. Имаме 5 порази, 2 нерешени и една победа. Гол-разликата е 16-14 во корист на Атлетико. Не ширам оптимизам, туку ова е реалноста, меѓутоа со ваков развој на настаните, се освен победа на Висенте Калдерон ќе биде разочарување, затоа очекувам Атлетико да примаат убаво, а во меѓувреме комшиите да зажалат што одбрале да бидат фудбалери.![]()