Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Јас имам впечаток дека во глобала моменталните голмани на нашиот фин и сакан клуб се одлепени за сите пари.

Точно, имаат рефлекси. Имаат и став, осет за голман. Се е тоа океј, ама кога ќе им светне нешто во тоа главите забегани знаат да тргнат на глупи топки и да примаат ептен зицер голови. Пинто најмалце 3,4 пати влезе во ризични ситуации од кои ама баш нема потреба да ги прави.

Максвел од натпревар во натпревар се повеќе и повеќе ме убедува во неговите неспособности и неквалитети. Стварно ми гази по живци кога на среде полно трчање по левата страна, ќе застане(од само нему познати причини) и се мисли едно 2-3 минути шо да прави и на крајот ја враќа топката назад.
Се надевам ова е само лоша форма, дека ова ќе помине и Масквел ќе биде солиден бек(доколку не си отиде на лето).

:pos: ova isto ja odamna sakav da go pisam za Makswell,prosto neverovatno e kako sekogas taka pravi,niti poglednuva kon protivnickiot gol,uvek glaata nazad :toe:

--- надополнето ---

citam Mourinho se pozalil na "parkiraniot avtobus" pred golot na Deportivo,koj degen znaci,on stignal da se zali za vakvo nesto.Inace koa ke mi tekne deka posle nereseniot mec so Gijon,komsiite ni gi redea nas gostuvanjata kaj Sevilla,Villareal i tkd a oni zaboravija deka pred niv oni go imale i Deportivo :tv:

И веќе збор да не чујам за Кеита :)

Ете што вели Пеп: if everyone behaves like Keita everything will be easier. Today, along with Andres, it was Keita who won us the match, and they played a superb game. He’s always there when we need him, and that’s why I’m happy for him.”

Ја мислим и Педро се зачуди како топката влезе у гол : ))

“Не сме загубили титлата. 7 точки са много, но математически шансовете ни остават, така че ште прод'лжим да се борим до крај.

special five izgleda imal petka po matematika :) :)

Абидал стандарден штопер ни стана !
Веројатно затоа никој не искоментира за него оваа утакмица па ја да бидам прв :)

ЅВЕР Е ЧОВЕКОТ

Досадно е веќе да се пишува за Абидал, секоја утакмица ја игра совршено : )))

Абидал најдобар дефанзивец у свет, злато вреден.. ете коментарче за него.:)

Ај нека е честито победата,пред почеток на натпреварот мислев дек ова ке биде многу потешко гостување,али и не испадна така.Инаку каков гол на Педро лелееееееееееееее, се надевам дек и против валенсија ке земеме 3 бода. Посебно ми е драго што пак си имаме 7бода предност.

7up.jpg

Абе каква измена нормален ли си ти бре :)

^ :pos2:

Него, доста со Абидал :), пу пу пу, ќе го урочиме у пм....:icon_bigg

Екипата ни е комедии. Кој одбива да биде заменет, кој се глупира по тренинзи, кој ја ебе Шакира, кој не разбира ништо што му зборуваат. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Атмосферата е на највисоко можно ниво. Треба да му благодариме на Пеп за тоа. Треба да сме благодарни што имаме таква екипа и што живееме во ова време.

Екипата ни е комедии. Кој одбива да биде заменет, кој се глупира по тренинзи, кој ја ебе Шакира, кој не разбира ништо што му зборуваат. :pos::pos::pos::pos::pos::pos:
Атмосферата е на највисоко можно ниво. Треба да му благодариме на Пеп за тоа. Треба да сме благодарни што имаме таква екипа и што живееме во ова време.

Екипата ни е како Харчестер Јунајтед :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom