Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
овој дрес вреди исто колку нашата 9-ка !!! извини нашата деветка вреди 41 милионче (цело милионче повеќе мамицата негова)

Те молам не ја гибај нашата 7-ка, а уште помалку да ми ја споредуваш со таа ваша 9-ка. Нашава 7-ка во Ла Лига за нецела сезона од 24 натпревари има 17 гола, додека вашата 9-ка во ДВЕ нецели сезони има 48 натпревари и 11 гола, а да не ги спомнувам асистенциите, воиграноста со тимот и головите на важни натпревари (you know what I mean ;) ), па сега ти види кој колку вреди :)

Ајде нека ни е честито победата и предноста од 7 бода,штета што депортиво киксна на овој меч,али се случува:pos2:,имавме добра игра,и ако си заминеме со 3 бода и од местаља титулата е се поблиску..

Те молам не ја гибај нашата 7-ка, а уште помалку да ми ја споредуваш со таа ваша 9-ка. Нашава 7-ка во Ла Лига за нецела сезона од 24 натпревари има 17 гола, додека вашата 9-ка во ДВЕ нецели сезони има 48 натпревари и 11 гола, а да не ги спомнувам асистенциите, воиграноста со тимот и головите на важни натпревари (you know what I mean ;) ), па сега ти види кој колку вреди :)

Немај гајле не мислеше нешто лошо дечкото со постот !!! Беше исфустриран од промашувањето на Бензема (и јас би бил да сум на негово место) па направи иронична споредба со Вилја !!!

Па, тоа и му беше поентата.

Дечкото мислеше, за сумата која беше дадена за двајцата. Виља 40м, Бензема 41м.

Победивме полесно од очекувањата.Тоа беше рутинска победа,но во првото полувреме се мачевме малце.
Добро е што на мечот против Валенсија ќе имаме поголема предност пред второпласираниот тим.А ако победиме против Валенсија тогаш ќе правиме голем чекор кон титулата во Ла Лига.

Вечерва тимот некогаш делуваше анемично,но сепак лесно стигнавме до 3-те бода.
Адриано ми остави позитивни впечатоци,од Кеита и очекував ваква игра стандарден е човекот.Виља убиствен како и секогаш.

Убаво е тоа што Пеп му даде шанса на Монтоја да дебитира во првенството.

Абидал стандарден штопер ни стана !
Веројатно затоа никој не искоментира за него оваа утакмица па ја да бидам прв :)

ЅВЕР Е ЧОВЕКОТ

vo najteskiot mesec na barsa razlikata ne e namalena :)

inaku pinto e povike od soodvetna zamena na valdes,isto taka i adriano,samo trebe da dobiva mnogu povike minutaza i moze da se rece deka ke bide na isto ramniste so alves

--- надополнето ---

a za abidal me mrze da strakam na testaturata :)

vo najteskiot mesec na barsa razlikata ne e namalena :)

inaku pinto e povike od soodvetna zamena na valdes,isto taka i adriano,samo trebe da dobiva mnogu povike minutaza i moze da se rece deka ke bide na isto ramniste so alves

Абе иди бегај на секој шут се тресам како вибратор, незнам која глупост може да ја изведе следна.

toa sto si igrase pred svojot gol pri isfrlanjeto na topkata e druga rabota.jas velam deka e stabilen na golot,ima fakjano mnogu teski topki

hahaha pinto mi izgleda simpaticno na golot :)
sigurno ke vleze vo istorijata za ovie 6 nedeli,ama kako Bog znae :)))

adriano me iznenadi vecerva
ABIDAL <3
Maksvel najslab
pike podobar od minatite utakmici
buskets dobar
keita standardno dobar
iniesta ok
vilja zver
messi me nervira so promasuvanjata
pedro dobro e sto dade gol za vrakanje na samodoverbata

afelaj uste ednas velam KE GO BIDE!
montoja so 5 min igra mi vlea nekoja sigurnost
bojan :helou:

sorry za fontot

Абе иди бегај на секој шут се тресам како вибратор, незнам која глупост може да ја изведе следна.

Треси се колку сакаш, ама неговата одбрана минатата недела против Атлетик, беше прогласена за најдобра во тоа коло :tv:

Ѕвер е, нема што.

Максвел од натпревар во натпревар се повеќе и повеќе ме убедува во неговите неспособности и неквалитети. Стварно ми гази по живци кога на среде полно трчање по левата страна, ќе застане(од само нему познати причини) и се мисли едно 2-3 минути шо да прави и на крајот ја враќа топката назад.
Се надевам ова е само лоша форма, дека ова ќе помине и Масквел ќе биде солиден бек(доколку не си отиде на лето).

milam deka ke se srede formata na maksvel koja momentalno e mnogu mnogu padnata
samo setetese sto pravese pred 2 3 nedeli

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom