Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Малку закаснето да го пофалам голот на Педро, одличен гол и честито победа :))

Ако Виља игра со Валенсија, конечно најдобриот состав ( Само без Валдес, но и Пинто е ЅВЕР) :) :vozbud:

Пинто
Дани Пике Пујол Абидал
Бускетс
Чави Иниеста
Педро Лео Виља :vozbud:

^ Не ми се верува да игра Пујол со Валенсија, ќе се чува за со Арсенал.

mouronaldo.jpg

da ne se lutat komsiite! .!.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaahahahhahahahahahhahahahhahahahahhahahahahahahhahahahahahhah aman be me umre od smeejne

^ Не ми се верува да игра Пујол со Валенсија, ќе се чува за со Арсенал.

Пујол според мене МОРА да одигра, барем 45 минути, за да е спремен 90 за со Арсенал, башка до Валенсија има уште цела недела, а Капетанот веќе тренира со прв тим...

Пујол според мене МОРА да одигра, барем 45 минути, за да е спремен 90 за со Арсенал, башка до Валенсија има уште цела недела, а Капетанот веќе тренира со прв тим...

Прочитав пред една недела дека ќе се чува за со Арсенал заради тоа што Пиќе ќе го немаме на тој натпревар, али ништо чудно и да го пушти Пеп у второ полувреме со Валенсија заради мала адаптација.
Иначе со Валенсија играме за 3 дена. :)

Прочитав пред една недела дека ќе се чува за со Арсенал заради тоа што Пиќе ќе го немаме на тој натпревар, али ништо чудно и да го пушти Пеп у второ полувреме со Валенсија заради мала адаптација.
Иначе со Валенсија играме за 3 дена. :)

Ооо, да бре... Јас па изумив вонредно коло дека има во Премиера... Фала на инфо...

--- надополнето ---

Ондак, ако не со Валенсија, со Сарагоса го чекувам Ел Капитано :smir:

Пујол против Сарагоса би требало да игра негде 30 мин.
П.С.

Cestito +7
Milsam deka Real proletva za razlika od Barca treba da igra i so Atletiko Madrid i Atletik Bilbao na gosti,taka ili se lazam?

Еве ги новите облеки за на тренинг:

2011-02-27_ENTRENO_02.JPG

2011-02-27_ENTRENO_31.JPG

Колку убаво стои натписот на фондацијата. Уште кога ќе ни платат за спонзорството. :back:

Кеита беше во топ форма вчера, џабе го напаѓавме дека не го бива и човекот ни затна муцката :vozbud:
П.С. Eric "The King" Abidal :nesum:, кој звер е човекот

Поубав викенд здравје....+7 од Реал, Арсенал губи титули во последни минути, уште повеќе самодоверба..

Педро, Меси и Виља погодија (особено ми е мило за Педро), самодовербата е вратена пред многу важни дуели, кај сите тројца подеднакво.

А да, кога ќе го дигаме трофејот на Камп, фер и коректно е и Бензема да го викнеме, си заслужи!! :) А и Мурињо да му преведе зашто добива трофеј....

Поубав викенд здравје....+7 од Реал, Арсенал губи титули во последни минути, уште повеќе самодоверба..

Педро, Меси и Виља погодија (особено ми е мило за Педро), самодовербата е вратена пред многу важни дуели, кај сите тројца подеднакво.

А да, кога ќе го дигаме трофејот на Камп, фер и коректно е и Бензема да го викнеме, си заслужи!! :) А и Мурињо да му преведе зашто добива трофеј....

Јас па воопшто не се замарам со Арсенал.... не 100%, 1000000000000000000000000000000% сум сигурен дека Вембли е наш ;)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom