Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Честито победа !

+7 бода и конечно да заиграме нормално т.е како што наликува на Барса.Реал мислам има многу потешки гостувања од нас(со ат.билбао,ат.мадрид,севиља,валенсија,виљареал) така да мислам дека титулата во ла лига е скоро завршена работа :).

VISCA EL BARCA!

само да продолжат вака и без опуштање , а против арсенал е потребна 100000 % концентрација и сигурна игра во одбраната и ке немаат никакви шанси :toe:

Јас па воопшто не се замарам со Арсенал.... не 100%, 1000000000000000000000000000000% сум сигурен дека Вембли е наш ;)

Уште Арсенал не ви е поминат а ти вејче Вембли го освој. Алал да ти е.

Еве малце статистика за последните 3 сезони каде што се јавува дека Февруари ни е традиционално најтешкиот месец. Исто така според бројкиве се глеа дека во Март се враќаме многу посилни :back:

Еве малце статистика за последните 3 сезони каде што се јавува дека Февруари ни е традиционално најтешкиот месец. Исто така според бројкиве се глеа дека во Март се враќаме многу посилни :back:

Ако се водиме според статистиката титулата во Ла Лига е наша веќе :)

Иначе сеуште не е решено ништо.Победа на Местаља ќе значи голем чекор кон титулата.Против Севиља не верувам дека ќе имаме проблеми.Тешко гостување ќе биде против Виљареал.

Луѓе, ми треба едитор, кој е заинтересиран за пишување вести и уредување на страницата http://znacifudbal.com - kонтактирајте ме на blenta@znacifudbal.com
(слабо зборувам македонски, од Белград сум)

2011-02-28_ENTRENAMIENTO_FCB_003.jpg

2011-02-28_ENTRENAMIENTO_FCB_020.jpg

2011-02-28_ENTRENAMIENTO_FCB_004.jpg

Со новите 'униформи' за тренинзите. И Чави и Џефрен тренираа заедно со останатите.

Messi's 169 Barcelona goals: 131 left foot - 29 right foot - 7 head - 1 hand - 1 chest in 251 official games

1. Valencia
  2. Sevilla
  3. Villareal
  4. Real Madrid
Ovie 4 meca ne delat od trofejot na La Liga,sea ke treba da dokazat sto kako stojat rabotite.Iskreno ja se plasam poveke na mecot protiv Valencia,drugite 3 manje vise(bez navreda za komsiite) ama ke treba da pocekat bar do idnata sezona za pobeda nivna.Znaci ako uspeeme da tepame utredenta,togas 99.9% titulata ne ni bega :)

1. Valencia
  2. Sevilla
  3. Villareal
  4. Real Madrid
Ovie 4 meca ne delat od trofejot na La Liga,sea ke treba da dokazat sto kako stojat rabotite.Iskreno ja se plasam poveke na mecot protiv Valencia,drugite 3 manje vise(bez navreda za komsiite) ama ke treba da pocekat bar do idnata sezona za pobeda nivna.Znaci ako uspeeme da tepame utredenta,togas 99.9% titulata ne ni bega :)

1.Победа
2.Победа
3.Победа
4.Нерешено :helou:

Завршена е трката за титулата во Ла Лига останува формалност додека Пујол да го крене трофејот но до тогаш останува да гледаме фудбал и да видиме дали ќе стане потопло поладно во Мадрид.

1.Победа
2.Победа
3.Победа
4.Нерешено :helou:

Завршена е трката за титулата во Ла Лига останува формалност додека Пујол да го крене трофејот но до тогаш останува да гледаме фудбал и да видиме дали ќе стане потопло поладно во Мадрид.

Nereseno nema sansi da zavrsi,dvata tima ke idat na pobeda,Real da se odmazdi-Barca uste poveke da ve potone.Zelbata kaj dvata tima ke bide golema,kako i sekogas.Kaj sto vikas deka titulata e zavrsena,se soglasuvam,znaes zosto.Zosto isto ko Barca i Real kako glavni konkurenti sum gi sledel sekogas.Kaj vas momentalno ne go gleam toj pobednicki duh,ete na primer sto go imavte sezonata so Capello.Drugo letoto kogaj gi pustija Guti i Raul vie go slavevte doaganjeto na Carvalho,Ozil,Khedira i golemiot Hi 5.Zaedno so vas slavev i jas,zasto,zatoa sto togas svativ deka sto tuku Real napravi golema golema greska.Da gi pustis niv dvajca,znaci da go osakatis timot na psikoloski pogled.Druga motivacija bi im dale na timot Guti-Raul,a druga platenicite koi sezonava go nosat dresot na Real.Na Pep mu e vazno Barca da osvoi tituli so nivnata pretpoznatliva igra,normalno i samiot da dobie tituli.Od druga strana go zemavte Mou koj samiot saka da se slavi,bez razlika sto ja unisti totalno taa percepcija na igra so Real ja pruzese niz godinite.Ja poslednoto go gleam cela sezona,ama vie kako da nemate muda da priznaete deka Mou go unisti Real,bukfalno.Da ne se napaga cel mec,da se dava 1 gol,i posle kompletno da se orientira na defanziva,toa e golem sram za golem klub kako Real Madrid.Epa dragi moi dodeka vie si drkate na Special One,nie ke si drkame ne petardite i titulite koi barem ova sezona do nekade ni se osigureni.Ajt pozzdrav

Прочитај ги последните неколку мои постови што ги имам пишано на нашиот фан клуб. Убаво реков Мурињо игра пичкински и против Лион изигра така и против Депор. Напаѓа во последните минути пробуваат да дојдат до победа со сила. Целата игра оди преку Роналдо. Јбг ако не се сменат работите во поскоро време на подобро за Реал ... Ла Лига ќе стане монополизирана.

Прочитај ги последните неколку мои постови што ги имам пишано на нашиот фан клуб. Убаво реков Мурињо игра пичкински и против Лион изигра така и против Депор. Напаѓа во последните минути пробуваат да дојдат до победа со сила. Целата игра оди преку Роналдо. Јбг ако не се сменат работите во поскоро време на подобро за Реал ... Ла Лига ќе стане монополизирана.

Тоа е грешката на Реал. се молат на Роналдо само. Не дека во Барса акциите не одат преку Меси, ама тука е секогаш Чави да направи некој пас, Иниеста исто, Виља и Педро поретко организираат напад, ама и тоа се случува.
Кај вас се е удрено на карта Роналдо, Кака е изгубен, Озил играше на почетокот на годинава сега го снемува и него. Ди мариа се труди, дрбила, шутира, ама неможе се сам човекот, а на крај краеви неможеш да очекуваш креативност од Рамос и Лас па макар играле и против Депортиво.

Да не одиме оф-топик, ама погледнете што даваат играчите на Барса за клубот и они на Реал за нивниот клуб. Тука е и најголемата разлика. Во Реал со срце за клубот 90 минути играат Касиљас-Алонсо-Озил-Игуаин. Може да се спомене и Карваљо. Другите играат само кога целиот е расположен, а кога најмногу му требаат на клубот, си го ладат на теренот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom