Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено жал ми е за Гери поради хејтот што го добива моментално од сите фанови на Валенсија и општо од фудбалската јавност, не е тој крив што дојде да игра против една од најмоќните генерации на Барса, генерацијата која што може да се пофали дека ја има најдобрата офанзивна линија во фудбалскиот свет во последните 25 години, онаа која е предводена од манијак, но не од типот на Пеп кој е болен по фудбал и е ненормален перфекционист, туку од човек кој што го пренесе целиот свој играчки менталитет, целата пргавост, целата пожртвуваност до тој степен што кога денес ја гледам Барселона ми делува како да го гледам Лучо на терен.

Вистинскиот тест мислам дека ќе биде на Емирати, не очекувајте лесен натпревар таму, независно од тоа што го зборат сите.

Колку потценувачки се игра против овакви протвници.......

Се ќе беше полесно да не го поништеа голот, вака многу тешко ќе биде до крај.
Нека го вади Алвеш идиотот го направија мајмун цело полувреме, 100% примаме гол ако не излезе, само штета прави.

Алвес треба да се шитнеше уште кога почна да плаче на прославата на триплете , али имаше среќа у гз шо сеуште бевме под трансфер бан.

Најдосадната утакмица годинава...ебате и термин за источен пазар и се, а и овие ваљда се веќе преморени, на тренинг повеќе трчаат од ова денес гарант.

Шо ви е бе, со вакви утакмици се добива титула. Мора и да одморат. У Јануари и Февруари имаат преку 15 утакмици. Ја сум задоволен. Сеа со Валенсија скроз втора постава и другата недела нека пукаат пак.

Најдосадната утакмица годинава...ебате и термин за источен пазар и се, а и овие ваљда се веќе преморени, на тренинг повеќе трчаат од ова денес гарант.
Мене овој термин ми е супер, ама утакмицата беше тапа. Како и да е добро се заврши натпреварот.

п.с денес му е роденден на најдобриот "трансфер" оваа сезона Серџи Роберто

Последно уредено:
Со Валенсија не ни треба да се помислува да се пушти било кој од стандардните. МСН мора на клупа , средниот ред исто така. Арда и Видал најверојатно ќе играат , и у одбрана Матје Бартра ќе биде тандемот.

Не знам дали некој прати NFL, ама Пике и Маске се хаос на твитер од прееска...

Христо Стоичков денес полни 50 години. Среќен роденден, легендо.

555b5a7dcd98a.jpg

Изглеа Меси го има пишано тој статусот шо идеше пред четири пет години на фејсбук.
Имам вода во колено, камен во бубрег и Барса во срцето или нешо така. А?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom