Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Каква утакмица, искинаа. Криво ми е само што Нејмар не успеа да се упише.
Суарез мислам дека е најдобриот шпиц во историјата, човекот со еден збор е УБИЕЦ.

Posljednja utakmica u kojoj su dva igrača FC Barcelone postigla hat - trick odigrana je 23. septembra/rujna 1959. godine, kada je Barça odmjerila snage protiv ZDNA Sofije (6:2). Po tri pogotka su tada postigli Kubala i Evaristo.

Eве интересен податок.

Пиштолеро има 35 гола на 33 утакмици :pistoldz: Какво утакмичиште ауф. Мада мора да се признае дека Валенсија е многу слаба, не знаат кај тераат буквално. Сегa останува да видиме со кого ќе играме во финале, јас би сакал со Селта, да ги здрвиме убаво за сите проблеми што ни ги нанесоа :D

Пиштолеро има 35 гола на 33 утакмици :pistoldz: Какво утакмичиште ауф. Мада мора да се признае дека Валенсија е многу слаба, не знаат кај тераат буквално. Сегa останува да видиме со кого ќе играме во финале, јас би сакал со Селта, да ги здрвиме убаво за сите проблеми што ни ги нанесоа :D
Че ја сврта Валенсија :pos:

Финалето е мислам на 21 мај па така останува уште раваншот да се доигра па потоа ќе се растерети колку толку распоредот.

Ставајте одма клип кога ќе се појави , ова мора да се гледа повторно и повторно. :D

Многу се промашува Нејмар посебно вкрај почна да се заебава.. Вака против Ганерите ништо не прајме ќе не треснат!

Suarez has scored 35 goals in 33 games for Barcelona this season #fcblive
Не е само голови, феноменално игра и дури има неверојатни додавања како она кога Меси погоди статива. Ова играта со пета изгледа ептен ја вежбаат на тренинг.

п.с јас очекував ваков резултат против оваа Валенсија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom