Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Многу се промашува Нејмар посебно вкрај почна да се заебава.. Вака против Ганерите ништо не прајме ќе не треснат!
Нема среќа, а иначе со пеналите ја претерува од место ги пуца не да земи засил како секој нормален играч. Иначе Суарез треба да ги изведува пеналите, бомби ги мава не се заебава ко Нејмар или ко Меси шо ги пуца ко со син му да си подава

Многу се промашува Нејмар посебно вкрај почна да се заебава.. Вака против Ганерите ништо не прајме ќе не треснат!
Ти изгледа некои други Ганери и некоја друга Барса гледаш последниов месец...Сакам да видам како тоа Габриел/Мертесакер/Кошчиелни ќе го чуваат Суарез...

Пистолеро мадафака!
А кога ќе помислиш дека незнае да трча како што треба :ROFLMAO:
И на реваншот ако не игра со скроз втор тим значи реално нешто му фали на Енрике.
Да не зборриме пред рука, ама полесна двојна титула нема никад да освоиме. У ЛШ ако ни се покклопат коцките ќе биде ебење, прв тим што одбранил ЛШ и воопшто трипле. :)

Последно уредено:
И на реваншот ако не игра со скроз втор тим значи реално нешто му фали на Ерике.

Најако ќе биди тоа да го направи..да излези со цел прв тим и да му ја дупнат глата повторно:pos:..не дека му треба,онака за курчење

Најако ќе биди тоа да го направи..да излези со цел прв тим и да му ја дупнат глата повторно:pos:..не дека му треба,онака за курчење
Ништо чудно :D
И јас сум на секој натпревар да се влага максимално ама месецов буквално имаат 2 утакмици во неделата. Плус мора да имаат минутажа и другите, за недај боже ако се повреди некој да бидат во форма.
И да, незнам зашо го игра Матје пред Вермален. :mad:

Ти изгледа некои други Ганери и некоја друга Барса гледаш последниов месец...Сакам да видам како тоа Габриел/Мертесакер/Кошчиелни ќе го чуваат Суарез...
Дојава имам Кокелан ќе ги чувал сите

Разликата од Санчез до Суарез се вика титули

mesi-i-suarez2.png

Со Севиља у финале , најверојатно на Сан мамеш. :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom