Затоа тука се феноменалните французи Лион, кои ако не се лажам имаа само 1 директен удар кон голот на Бут во двата меча. :tv:
Ама барем не игравме со 10 играча у петтерец бе друже, па макар и по цена 10 гола да примиме...
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа тука се феноменалните французи Лион, кои ако не се лажам имаа само 1 директен удар кон голот на Бут во двата меча. :tv:
A што мислиш ти дека ја се радувам на таков стил на игра со 10 играчи набутани у 5 метра?? тоа беше иронично кажано на нивниот фан клуб, нај што мразам е да гледам затворен фудбал, ми се кења од таков фудбал
A што мислиш ти дека ја се радувам на таков стил на игра со 10 играчи набутани у 5 метра?? тоа беше иронично кажано на нивниот фан клуб, нај што мразам е да гледам затворен фудбал, ми се кења од таков фудбал
чекај малку, ти беше навивач на... (или уште си)Оваа утакмица вечерва беше за повраќање за секој љубител на фудбалот,секако со исклучок на фановите на Интер.
Оваа утакмица вечерва беше за повраќање за секој љубител на фудбалот,секако со исклучок на фановите на Интер.
Да де, затоа ние ке патуваме во Мадрид ...Ама барем не игравме со 10 играча у петтерец бе друже, па макар и по цена 10 гола да примиме...
чекај малку, ти беше навивач на... (или уште си)
пошо у последно време гледам многу трансфери на верни навивачи веќе не знам кој за кого навива :pos2:
не беше офсајд бе.. јас ти гарантирам 100% мунтари беше повнатре во шеснаесетникот на другиот агол од пике кога овој доби топка од Чави(мислам од него беше нели)Ај некој нека најди слика ситуацијата од голот на Барса.. па да видиме дали стварно сте "оштетени".
имаш напишано по редослед :smir: ако го сметаме партизан за таков клуб јас го сметам ко работнички,вардар(наш клуб)Не е битно за кој навиваш,тука ја дискутираме утакмицата.
А кога сме веќе кај навивањето,ти колку клубови броиш во твоето срце?![]()
ova ne ti trebase druze no izgleda i vie fanovite na inter ste ist soj kako i trenerot nemoze coek da znae koj e pogolemo govno no sepak imate zasto da se raduvate i da odite vo oblaci vo finale ste nejkam da komentiram kako sto samo edno ke ti kazam ako dojde den nekogas barcelona da odigra kako sto odigra inter deneska ke si zapalam sve dresovi maici sto imam od Barca a ne da se raduvam a uste da jadam gomna kako ti... bidi mi pozdraven iako so govnoto malce se navredi ama toa e realnosta boli...А за тоа дека Интер никогаш нема да биди подобар од барса се покажа во овие два натрпевари 3-2 мислам е конечниот резултат и Интер е во финале..друго не сакам да слушнам..е сега можите слободно да се тешите дека сте повеќе од клуб но сепакк исфрлени ..
odi na religija komentiraj ne ja tupi tuka...da de u pravo se deckive a ovoj mizje heheh