Фан Клуб: Барселона

• Креатор на темата Креатор на темата LaVista
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе дечки кај ви е таја сликата кај шо ве гледа Кристијано и Кака на тв ? Или море заборајв и вие ке гледате одтаму. Sorry. :nesum:

ajde marsh be da ti ebam sve so kur baras ovde odi si vo tvoj fan club fali se deka gi podivte lion deka ne pobedivte nas :pusk:

a na Mota da mu ebam sve zivo i divo,more pleme niedno,zar taka se postapuva so igrac od klubot koj te napravi fudbaler,ona sto denes si zaboravi sto e.Kako ne mu bese sram taka da se ponasa so Busquets,more da umres pred finale,a nekoj den pred toa da ti ponistat crven od uefa
da u pravo si

Во жарот на борбата, мал ненамерен допир во лице, свртен со грб не ни виде каде го допира. Судијата му даде директен црвен, а не втор жолт. Тоа за мене е немање чувство за игра, го уништува натпреварот уште во 30 минута.

Ама нема везе тоа сега, реков утре ќе пишам подолго мислење за натпреварот ситуацијата оошто сезонава.

Брат и ти и ја и сите ке изреагираат исто ко шо изреагираше мота ...да не речам ние и ке го запукавме пошо сме балканци луди ....

Му праи финта со маица (глуми) и Мота ко деген добива црвен ....Ја би го убил на полувреме .....

Једино не ми беше јасно шо се скачкаа Меси и Киву али добро му влезе будалава романска на Месијата ...

Као и да е ...спортски поздрав

Во жарот на борбата, мал ненамерен допир во лице, свртен со грб не ни виде каде го допира. Судијата му даде директен црвен, а не втор жолт. Тоа за мене е немање чувство за игра, го уништува натпреварот уште во 30 минута.

Ама нема везе тоа сега, реков утре ќе пишам подолго мислење за натпреварот ситуацијата оошто сезонава.

Судијата му даде втор жолт. Коментаторот напињаше дека првиот жол е за Занети, а уствари беше за Мота!

ajde marsh be da ti ebam sve so kur baras ovde odi si vo tvoj fan club fali se deka gi podivte lion deka ne pobedivte nas :pusk:

Абе пичлеме едно.. да поминевте во потпис ке ја клаеше сликата .. ама сеа ве нема нешто :(

A да, кажувате за неспортски потег на Мота? Тоа беше во жарот на борбата на играњето, несакаше тој.

Каков спортски потег беше тој со прскачите, или пак Валдес ? Или пак вашите навивачи кои го нападнале Мур пред натпреварот и кои му свиреа цели две утакмици на чоеко шо ги даде сите голој за вас, а тој беше Ето ако не се сеќавате... ама не, си купивте појак наместо него, шо ви е гајле. :pos:

Судијата му даде втор жолт. Коментаторот напињаше дека првиот жол е за Занети, а уствари беше за Мота!
абе овој имаше жолт ама судијата директен црвен му даде, малце нелогично ама тоа :toe:

абе овој имаше жолт ама судијата директен црвен му даде, малце нелогично ама тоа :toe:

За такво копиле од играч и 2 директни црвени требаше да му дадат ! :smir:

da de u pravo se deckive a ovoj mizje heheh
VratislavGresko напиша:
a095b62ba601cdf2e9b5ff3d0e9c8069_biscuitsshakey.gif
:nesum: :kesa:

:baeh::baeh::baeh:
:helou:

Ова најмногу ме боли.... Дури сега ми е јасно на што е еднаква трампата Ибра-Ето, барем сега за сега.....
2010-04-28_PARTIDO_10.JPG

а зошто? шо направи човекот или сега ајде оти е од интер :nesum:

Е сега ако не знаеш Мота каков играч е неам намера да ти објаснувам. Нема врска дека е од Интер,од кај и да е човекот е копиЉ ! :smir:

а зошто? шо направи човекот или сега ајде оти е од интер :nesum:

Друже, остај ги нека се тешат.

Него, другиве падобранци од останатите (анти-Интер) фан клубови ми се најинтересни...

Знам дека беше тој жолт за Мота,а не за Занети, ама сепак директен црвен му даде. Судијата може да го направи и тоа, дури и да има играч жолт картон, да не му даде втор жолт туку директен црвен. Се има у другпат случувано, така беше и сега.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom