Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Затоа тука се феноменалните французи Лион, кои ако не се лажам имаа само 1 директен удар кон голот на Бут во двата меча. :tv:
Ама барем не игравме со 10 играча у петтерец бе друже, па макар и по цена 10 гола да примиме...

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
A што мислиш ти дека ја се радувам на таков стил на игра со 10 играчи набутани у 5 метра?? тоа беше иронично кажано на нивниот фан клуб, нај што мразам е да гледам затворен фудбал, ми се кења од таков фудбал
Затоа јас вчера заглавив во WC.

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
A што мислиш ти дека ја се радувам на таков стил на игра со 10 играчи набутани у 5 метра?? тоа беше иронично кажано на нивниот фан клуб, нај што мразам е да гледам затворен фудбал, ми се кења од таков фудбал
Оваа утакмица вечерва беше за повраќање за секој љубител на фудбалот,секако со исклучок на фановите на Интер.

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Оваа утакмица вечерва беше за повраќање за секој љубител на фудбалот,секако со исклучок на фановите на Интер.
чекај малку, ти беше навивач на... (или уште си) :toe:
пошо у последно време гледам многу трансфери на верни навивачи веќе не знам кој за кого навива :pos2:

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Ама барем не игравме со 10 играча у петтерец бе друже, па макар и по цена 10 гола да примиме...
Да де, затоа ние ке патуваме во Мадрид ...
А иначе, многу јасно дека Лион не се бранеа, не гледам која позитива требаше да ја бранат. :tapp:

Член од
29 ноември 2008
Мислења
5.970
Поени од реакции
3.574
Ај некој нека најди слика ситуацијата од голот на Барса.. па да видиме дали стварно сте "оштетени".

Cuore Rossonero

Rσššσηєјаσ e ιℓ мισ cυσјає
Член од
18 април 2009
Мислења
2.344
Поени од реакции
345
чекај малку, ти беше навивач на... (или уште си) :toe:
пошо у последно време гледам многу трансфери на верни навивачи веќе не знам кој за кого навива :pos2:
Не е битно за кој навиваш,тука ја дискутираме утакмицата.
А кога сме веќе кај навивањето,ти колку клубови броиш во твоето срце? :pipi:

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
Ај некој нека најди слика ситуацијата од голот на Барса.. па да видиме дали стварно сте "оштетени".
не беше офсајд бе.. јас ти гарантирам 100% мунтари беше повнатре во шеснаесетникот на другиот агол од пике кога овој доби топка од Чави(мислам од него беше нели)

Не е битно за кој навиваш,тука ја дискутираме утакмицата.
А кога сме веќе кај навивањето,ти колку клубови броиш во твоето срце? :pipi:
имаш напишано по редослед :smir: ако го сметаме партизан за таков клуб јас го сметам ко работнички,вардар(наш клуб)

Член од
19 септември 2008
Мислења
730
Поени од реакции
62
Та било та не било офсајд и во Милано беше офсајт па никому ништо.

Ај Интерашиве да пишуваат на нашиот фан клуб и да се ситат ај, ама не ги разбирам другиве фанови што нивните тимови испаѓаа во 1/4 финале, 1/8 финале која сатисфакција ја имаат да пишат зошто барса испаднала во полуфинале.

Дај созрејте малку во пишувањава и пишете на повисоко ниво.

Член од
12 декември 2007
Мислења
4.827
Поени од реакции
10.196
Добро со навивачи на Интер ќе се раправате? Уште кога после првиот натпревар прочитав во нивниот фан клуб дека немало никакви судиски грешки се ми стана јасно. Ама ги разбирам, си навиваат за клубот, башка и едно 232134 години немаат финале видено. Она што не ми е јасно се сите тие задридисти, челски, по некој афроналовец (тие па тие па...). Која патетика е тоа човече. Незнам дали под називот комплекс треба да се смести или ментално растројство, состојба на being butthurt. И уште нешто. Син и компанија може да продаваат магла на некој што гледа фудбал 3-4 години, ама кај постарите така тоа не оди. Грд тим сте ебаго, најгрд. Бљувотница од игра, смрдежи. Незнам кому му е ЛШ опсесија? Дали на Пеп и Барса што секогаш играат тотал фудбал или на португалскиот циган што изигра најпедерски во историјата на ЛШ. Можете да освоите уште 10 титули на овој начин. Можете и Господ за муда да го фатите. Ама класа немате. Само еден клуб е повеќе од клуб. Сите останати се тука да ме потсетат зошто навивам за клубов со душа.

Член од
18 март 2010
Мислења
375
Поени од реакции
11
А за тоа дека Интер никогаш нема да биди подобар од барса се покажа во овие два натрпевари 3-2 мислам е конечниот резултат и Интер е во финале..друго не сакам да слушнам..е сега можите слободно да се тешите дека сте повеќе од клуб но сепакк исфрлени ..
ova ne ti trebase druze no izgleda i vie fanovite na inter ste ist soj kako i trenerot nemoze coek da znae koj e pogolemo govno no sepak imate zasto da se raduvate i da odite vo oblaci vo finale ste nejkam da komentiram kako sto samo edno ke ti kazam ako dojde den nekogas barcelona da odigra kako sto odigra inter deneska ke si zapalam sve dresovi maici sto imam od Barca a ne da se raduvam a uste da jadam gomna kako ti... bidi mi pozdraven iako so govnoto malce se navredi ama toa e realnosta boli...

da de u pravo se deckive a ovoj mizje heheh
odi na religija komentiraj ne ja tupi tuka...

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Неколку работи :

1. Eдно е калчо фудбал, друго е англиски фудбал, или оној кој се преферира во шпанското. Тоа што Интер го игра е карактеристика на Италија ко земја години и години наназад, така да тоа им е у гени, нема бегање од истото. Видете Италија како освои СП па Се ке ви стане јасно.
Они вакви или онакви со тој тиња фудбал имаат енормни успеси и на клупско и на национално ниво.

2. Да не ме сватите погрешно, Барса ми е втора екипа у животов, али сплет на околности си влијаеше уз Вардар да остане Интер и само Интер. Зашо глеам ми се нафрливте ко да сум ви душман. :)
Увек сум ги почитувал ко тим и стално сум навивал за нив кога Интер не биле во конкуренција, жалам што Ибра дојде во екипава па под дифолт ради него си добија одредена доза на антипатичност кај мене ( оправдано ).

3. Наместо да ги анализирате Интер и Калчо начинот на игра, анализирајте ги грешките на Барса. На нет најдов еден убаво искоментирал, Барса немаат план Б, и кога не им пали нивниот стил на игра, они не знаат што друго да направат, тој план Б Пеп мора да си го сработи во иднина, зашто веке ги научија. Тенка е линијата пекол-рај шо би рекол Мурињо, денес се најдобри али утре може да се потрефи и '' сушна '' ера, мечов со Интер им носи мал милион поуки.
Тука би го додал и лошиот трансфер избор, од Ибра - Ето замената плус парите, до носењето на Чигрински и оној Киеирсон, со Ето уште од минатото лето си стојам на тоа дека оваа Барса е посилна.

4. За добрата '' шминка '' на фан клубов ги избришав моите постови по кои се разви дискусијата, нејкам да ви се квари фан клубов, не дека дискусијата беше лоша, ипак форум е, али утре осеќам ке се закачат деца што ке отеруваат у три лепе безвезе па хаоси ке ви биде фан клубов.

Ајт, останете поздравени и со среќа во Примера. :wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom