Неколку работи :
1. Eдно е калчо фудбал, друго е англиски фудбал, или оној кој се преферира во шпанското. Тоа што Интер го игра е карактеристика на Италија ко земја години и години наназад, така да тоа им е у гени, нема бегање од истото. Видете Италија како освои СП па Се ке ви стане јасно.
Они вакви или онакви со тој тиња фудбал имаат енормни успеси и на клупско и на национално ниво.
2. Да не ме сватите погрешно, Барса ми е втора екипа у животов, али сплет на околности си влијаеше уз Вардар да остане Интер и само Интер. Зашо глеам ми се нафрливте ко да сум ви душман.
Увек сум ги почитувал ко тим и стално сум навивал за нив кога Интер не биле во конкуренција, жалам што Ибра дојде во екипава па под дифолт ради него си добија одредена доза на антипатичност кај мене ( оправдано ).
3. Наместо да ги анализирате Интер и Калчо начинот на игра, анализирајте ги грешките на Барса. На нет најдов еден убаво искоментирал, Барса немаат план Б, и кога не им пали нивниот стил на игра, они не знаат што друго да направат, тој план Б Пеп мора да си го сработи во иднина, зашто веке ги научија. Тенка е линијата пекол-рај шо би рекол Мурињо, денес се најдобри али утре може да се потрефи и '' сушна '' ера, мечов со Интер им носи мал милион поуки.
Тука би го додал и лошиот трансфер избор, од Ибра - Ето замената плус парите, до носењето на Чигрински и оној Киеирсон, со Ето уште од минатото лето си стојам на тоа дека оваа Барса е посилна.
4. За добрата '' шминка '' на фан клубов ги избришав моите постови по кои се разви дискусијата, нејкам да ви се квари фан клубов, не дека дискусијата беше лоша, ипак форум е, али утре осеќам ке се закачат деца што ке отеруваат у три лепе безвезе па хаоси ке ви биде фан клубов.
Ајт, останете поздравени и со среќа во Примера. :wink: