Фан Клуб: Барселона

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Абе пичлеме едно.. да поминевте во потпис ке ја клаеше сликата .. ама сеа ве нема нешто :(

A да, кажувате за неспортски потег на Мота? Тоа беше во жарот на борбата на играњето, несакаше тој.

Каков спортски потег беше тој со прскачите, или пак Валдес ? Или пак вашите навивачи кои го нападнале Мур пред натпреварот и кои му свиреа цели две утакмици на чоеко шо ги даде сите голој за вас, а тој беше Ето ако не се сеќавате... ама не, си купивте појак наместо него, шо ви е гајле. :pos:
mora brat ne pominavme ok toa ama za vas sme izmisleni ve ebavame 2 godini so red si igrame kako so sakame i ti neznam dali najde da ne zaebavas 6 godini nemate pominato 1/16 finale i ti si igras majtap so nas:kesa:da sum na tvoe mesto ja ne bi otvoris usta najiskreno:tapp:
toj mozi nesakase ama go udri imalo mnogu startoj do sea so ne sakale igra4ite pa dobivale crven taka i ovoj bese neznam kaj gledas tuka problem:smir:
abe nie aj kupivme do nekade se pokaza ibra ama vie dadovte 300 milioni i so napravivte????????????odpadnavte od 4 ligas vo kupot,otpadnavte od lion vo 1/16 finaleto,ve pregazivme 2pati godinava so napravivvte vie so gi kupivte kristijano,kaka i benzema???kazi mi edno pozitivno od toa???? nie frlivme 70 milioni a vie 300 nie igravme 1/2 finale vie 1/16 finale,nie ve sjebavme 2 pati godinava(prviot natprevar go odlu4i ibra) i nie sme prvi na tabelata vo La liga:smir:

ajde sea marshhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
tebe da te prasam so napravi posle sto dobi crven?
е добро де, а овој па бускетс шо изиграваше прима дона убаво некој покажа ма клипчето и плус му се лигавеше, јас да бев навистина ќе го прележам у затвор ако треба али овој со сила го праи будала :tapp:
никој не збори дека овој е ќитка за мирисање, али навистина не беше ништо виновен човекот :toe:

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Друже, остај ги нека се тешат.

Него, другиве падобранци од останатите (анти-Интер) фан клубови ми се најинтересни...
abe so da se tesime more ti nenormalen li si?ne ja mrdnavte polovinata bre, posed imavte 10%,samo katanadzo 90min igravte,so pomos na sudijata vlegovte finale :tapp: da ne pobedevte so igra i posteno 4e vi 4estitav od srce ama vaka daj ti se molam :kesa:
nikogas nema da bidete podobri od nas i nikogas nema da go postignete toa sto nie go postignavme lani:smir:

B

Beck's

Гостин
е добро де, а овој па бускетс шо изиграваше прима дона убаво некој покажа ма клипчето и плус му се лигавеше, јас да бев навистина ќе го прележам у затвор ако треба али овој со сила го праи будала :tapp:
никој не збори дека овој е ќитка за мирисање, али навистина не беше ништо виновен човекот :toe:
znaci prv pat gledame akterstvo u teren,pa sekogas koa nekoj ke izglumi treba on da se fati za vrat:tapp: ali aj ocigledno e deka od drug agol gledame kon situacijata:smir:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
abe so da se tesime more ti nenormalen li si?ne ja mrdnavte polovinata bre, posed imavte 10%,samo katanadzo 90min igravte,so pomos na sudijata vlegovte finale :tapp: da ne pobedevte so igra i posteno 4e vi 4estitav od srce ama vaka daj ti se molam :kesa:
nikogas nema da bidete podobri od nas i nikogas nema da go postignete toa sto nie go postignavme lani:smir:
Еј Г-дин 4че, Интер е во финале, не е Барселона. Што не ти е јасно?

Neli 4e ni pokazevte kako na fanovite na Arsenal koi pla4ea po natprevarot?

BATISTUTA 9

Fiorentina-Partizan-Real
Член од
17 мај 2008
Мислења
2.085
Поени од реакции
266
znaci prv pat gledame akterstvo u teren,pa sekogas koa nekoj ke izglumi treba on da se fati za vrat:tapp: ali aj ocigledno e deka od drug agol gledame kon situacijata:smir:
нема врска мене мие баш сеисто кој би поминал, како и да не беше ни реал ни фиорентина, зборам за начинот на кој го претставивте тоа дури и на крај од никаде и мота виновен го правите е тоа баш е друг агол на гледање :smir:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
ти очигледно неможеш да се помириш со тоа што барселона е исфрлена во полуфиналето...поради ваквите навивачи како тебе барселона го содржи епитот плачковци....Вие со ништо не не надигравте само кружење и подавање на средината тоа не е надигрување кога се решивте поозбилно да тргните ја губевте топката,Интер ви играше со 10 играчи 60 минути и успеавте да направите само 2 шанси и гол од оффсајд и судијата ви беше наклонет со стартовите на средина..сега размисли со тоа со судиите малце бидејќи да не споменувам за минато годишната прсметка со челзи..а оваа пресметка Интер ве победи чисто поштено и можиш да ја повторуваш таа игра на барселона колку сакаш(а барселона според мене ништо не изигра освен кружење и таканатаму)..абе другар што очекуваше ИНТЕР да се отвори со 10 играчи и да јади набрзински 3 гола..размисли малце интер беше приморан да се брани па никому ништо..вие да добиевте онаков картон како на мота ќе креневте светски заговор дека судиите се против вас..поради тоа 90% од форумот неможат да ве сварат а не дека имаат некаков си комплекс од вас..рамисли малце Барселона оваа сезона е силна,квалитетна и предводена од најдобриот светски играч но сепак исфрлена заслужено од Интер ...се што кажав односно напишав е чиста вистина па колку сака нека ве боли.Интер повеќе го посакуваше ова финале и го доби..па и да ми го избришат постот барем си го кажав своето...ајт

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
Еј Г-дин 4че, Интер е во финале, не е Барселона. Што не ти е јасно?

Neli 4e ni pokazevte kako na fanovite na Arsenal koi pla4ea po natprevarot?
abe ok vo finale i sto 4estito neka vi e aj ne zamaraj vo fan klubo idi raduvaj se kaj vas:smir:

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
Жалам што не сте у финале, најдобар фудбал играте, али се виде на утакмицава дека катанаџото уште работи.. италијани ако не го упропастат фудбалот, друг нема

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
А за тоа дека Интер никогаш нема да биди подобар од барса се покажа во овие два натрпевари 3-2 мислам е конечниот резултат и Интер е во финале..друго не сакам да слушнам..е сега можите слободно да се тешите дека сте повеќе од клуб но сепакк исфрлени ..

Член од
9 март 2009
Мислења
999
Поени од реакции
392

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
30.057
Поени од реакции
45.802
Жалам што не сте у финале, најдобар фудбал играте, али се виде на утакмицава дека катанаџото уште работи.. италијани ако не го упропастат фудбалот, друг нема
Затоа тука се феноменалните французи Лион, кои ако не се лажам имаа само 1 директен удар кон голот на Бут во двата меча. :tv:

D-r-ot

од поликлиника
Член од
8 јануари 2009
Мислења
3.360
Поени од реакции
941
Постот на citro_love во фан клуб: Интер

citro_love напиша:
Италијанското катанаџо сеуште е живо..аирлијаа :)
Најди ја разликата...

Член од
20 септември 2008
Мислења
12.773
Поени од реакции
9.896
A што мислиш ти дека ја се радувам на таков стил на игра со 10 играчи набутани у 5 метра?? тоа беше иронично кажано на нивниот фан клуб, нај што мразам е да гледам затворен фудбал, ми се кења од таков фудбал

Член од
14 март 2009
Мислења
276
Поени од реакции
10
ти очигледно неможеш да се помириш со тоа што барселона е исфрлена во полуфиналето...поради ваквите навивачи како тебе барселона го содржи епитот плачковци....Вие со ништо не не надигравте само кружење и подавање на средината тоа не е надигрување кога се решивте поозбилно да тргните ја губевте топката,Интер ви играше со 10 играчи 60 минути и успеавте да направите само 2 шанси и гол од оффсајд и судијата ви беше наклонет со стартовите на средина..сега размисли со тоа со судиите малце бидејќи да не споменувам за минато годишната прсметка со челзи..а оваа пресметка Интер ве победи чисто поштено и можиш да ја повторуваш таа игра на барселона колку сакаш(а барселона според мене ништо не изигра освен кружење и таканатаму)..абе другар што очекуваше ИНТЕР да се отвори со 10 играчи и да јади набрзински 3 гола..размисли малце интер беше приморан да се брани па никому ништо..вие да добиевте онаков картон како на мота ќе креневте светски заговор дека судиите се против вас..поради тоа 90% од форумот неможат да ве сварат а не дека имаат некаков си комплекс од вас..рамисли малце Барселона оваа сезона е силна,квалитетна и предводена од најдобриот светски играч но сепак исфрлена заслужено од Интер ...се што кажав односно напишав е чиста вистина па колку сака нека ве боли.Интер повеќе го посакуваше ова финале и го доби..па и да ми го избришат постот барем си го кажав своето...ајт
inter ne izigraja ni F od fudbal ako e onaj fudbal so go igraja inter so 10 dusi vo odbrana bravos jas 4e se odkazam od fudbalot dali ekipa sto igra so 10 igra4i vo odbrana zasluzi finale?i pred crveniot karton igravte katanadzo i kako mavni barca na gol koga site igraci vi bea na 25 metri:tapp:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom