Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Па дури и Холдинг како убаво одигра, фалеше уште со глава тоа да влезеше. Белерин на крај имаше ептен добра реакција во последен момент, ама судијата премногу им дозволуваше на Јаја и Компани. Жиру не смее да помисли да игра во ваков тим, со течна игра Жиру се губи скроз.

Стварно Габриел изигра утакмица на животот, Окс беше исто одличен само што у одбрана беше некако малце млитав.

Чех не ми е јасен, и кај голот на Агуеро и коа Сане излезе сам пред него па после успеа Габриел да блокира (негде при крај на регуларниот дел беше ова) и у уште неколку ситуации искача за да се фрли у нозе на противникот и да ја земе топката па се премислува и почнува назад да се враќа... д фак ?!

Озил катастрофа, ќе истрча у контра и таман да почне да дрибла ќе му ја земат, Алексис иако даде гол според мене беше исто лош, претеруваше со дриблинзи и често ја губеше топката...

Жиру го приметив само пред да излезе коа на нафрлена топка место да биде во петерецот он беше на раб на шеснаесетник...

Го гледав само прво полувреме, беше право мртвило со две сумњиви ситуации во двата 16-ника, ми се чини дека имаше пенал за нас над Алексис. За второто и екстра-тајмот трипати застанував со колата по пат да видам резултати, и покрај се што се дешаваше сезонава срцето ми беше радосно кога го видов 2-1 FT за Арсенал, ФА купот си има значење, големо финале против голем и тежок противник, таа утакмица во мај може многу да значи за тимот и менталитетот.

Конечно малце да уживаме и да не трпиме сеири од секоја будала. Венгер ептен му ја зима мерката на Пеп, прочитав дека е едини менаџер што го победил во сите три тима што овој ги водел.

Нека ни е честито финалево, од хајлајтс што можев да видам ептен сме имале среќа , две пречки, Чех добри одбрани имаше, ајмо да се земе барем купов да не им дадеме дабл на плавиве.
Ајде нека заредат сега победи во лигата, само вак нека продолжат па да видиме кај ќе завшриме....

Му се продолжува векот на старио со ова победа а тоа на долгорочен план е очај.

Леле сте се пoдмoчaле сo реaкцииве нa Венгер...
Ќеф ми е штo идеме у финaле,штo зa тoa финaле гo тепaвме Сити штo кoлку и дa игрa у лoшa фoрмa е тим штo е успех дa гo пoбедиш,aмa тoa ни гo менувa фaктoт декa бaр пoследниве некoлку гoдини сме кaтaстрoфa,a уште пoмaлце мoјaтa желбa дa се испрaти Венгер oд Емирaти.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Штом Икарди со 22 години и освоени 30 бода у кариера може да напише автобиогравска книга, секој може :D
АвтобиограВска книга :pos: :facepalm:
Пеја ај назад у школо, по можност од јасли почни.

АвтобиограВска книга :pos: :facepalm:
Пеја ај назад у школо, по можност од јасли почни.

Ајде лајк, да исполниш квота и да олабавиш денес со сеење рак на форумов, преку кур ми е да те читам.

Ајде лајк, да исполниш квота и да олабавиш денес со сеење рак на форумов, преку кур ми е да те читам.
Иако си супермУдоратор, да те потсетам дека имаш опција игнор. Ти ебам све закоравено.

Иако си супермУдоратор, да те потсетам дека имаш опција игнор. Ти ебам све закоравено.
Супер, сега не кур ми го глуми Крсте Петков Мисирков за да добиеш некој раковиден лајк.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom