Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
После многуте критики за неговата фризура,Белерин конечно реши да се потшиша......:pos:
C-BIrcYXcAIREMF.jpg

C-BIsc5XoAIqZLp.jpg

А Озил пуштил брендирана облека со негово име, ево зошто неможит да имаме убави работи во Арсенал, како титули на пример...

А Озил пуштил брендирана облека со негово име, ево зошто неможит да имаме убави работи во Арсенал, како титули на пример...
И пишал автобиографска книга, мислиш играч пред пензија кој освоил све што се може па има време и книги да пишува

Sent from my SM-J510FN using Tapatalk

И пишал автобиографска книга, мислиш играч пред пензија кој освоил све што се може па има време и книги да пишува

Штом Икарди со 22 години и освоени 30 бода у кариера може да напише автобиогравска книга, секој може :D

Штом Икарди со 22 години и освоени 30 бода у кариера може да напише автобиогравска книга, секој може :D
Абе и Волкот има автобиографска книга на 22. Тоа се тие одбрани литературни великани на фудбалот.

Бич плз :icon_mrgr: Тео уште од 20 години книги за деца пишува....
51ihUcEK-SL._UY250_.jpg

51P044WEZPL._AC_UL320_SR208,320_.jpg

514dFgOUkSL._SY344_BO1,204,203,200_.jpg

Џака ко да не постои против Јаја, ама буквално ко да не постои...

Ремзи кретенот да ми го дадат во моментов ќе го убијам. Како може така да изреагира не ми е јасно,голот чиста негова кривица.
Монреал како се радуваше :love:

Се пласиравме во финале, real feel обезбедивме 4то место. Никаква еуфорија(барем за мене) :D
Многу ми е мило што има шанса да се збогува со титула (каква таква) стариот. Сепак, стравувам дека таа титула може да му донесе нов договор.

На Окслејд како му лежи новата позиција, одличен беше.
Озил и Велбек како ме нервираа денес ... Се гледа дека не му одговара оваа формација на првиот ама вториот Ремзи и другите енглески просеци мора да ги кикнеме ...

Прилично сум сигурен дека кај голот на Агуеро, Чех можеше да истрча и да ја исфрли, предолг фор си даде Кун и мораше Чех решително да тргне а не да подзастане. Ама ајде со интервенцијата после шутот на Туре се искупи. И човече Чембрлејнннннннн што направи момакот, чекам гиф од моментот кога како на рулет си сврти двајца на Сити. Начо итро се уфрла од втор план со оваа формација, и тогаш ќе погодеше кога Велбек беше непрецизен, во подобра позиција беше. Ајде во финале нека паднат комшиите

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom