Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Има свои агенти убацени во Емирати)
не знаев дека баба Ванѓа ја имаме на форумовЌе видиш утре.
Топ оф д лиг бичис!
Паднав во депресија на 1-0 и 60та минута, едноставно не смеевме да изгубиме. Ама друг Арсенал гледаме сезонава, иако игравме со слаб ВестХем.
Огромен пад во формата на Жиру, Озил и Ремзи, во однос на тоа како беше на почетокот на сезоната. Добро е што сега во форма ми личи дека влагаат Волкот, Полди и Санти. Реалзиацијава под итно мора да се подобри Венгер би направил најголема глупост до сеа ако не купи зимоска напаѓач, класен напаѓач. Друга работа абе денес сите гола што ги дадовме на среќа беа, не ми се допаѓа па ни до толку гзлари да сме. Првиот гол и голманиве во Македонска 2 Лига би го одбраниле, под раце му пројде, вториов центаршутот ќе завршеше во аут ако овој од нивна одбрана не ја симна точно на глава на Волкот и третиот да не ја чепнеше одбрамениот на Вест Хем, немаше да влезе.. Како и да е сум се изнагледал од примање „глупи„ голови, па ред дојде и „глупи„ да даваме. Ајде сега следно коло уште една победа и Челси и Ливерпул еден икс и лаганица![]()