Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Одлична победа и 3 поени во право време.
Инаку скоро сите изиграа на ниво.
Некој гледам го критикуваа гибс за голот но јас повеќе критика би му дал на Вермален затоа што гибс се повлече за цоле да е во офсајд а вермален заспа. Не му е првпат да не реагира на време за офсајд стапица и мислам дека Вермален проблем му е позиционирањето. Кош е ниво пред него, плус уште првиот шут ќе се стрчаше да го изблокира.
За Жиру, ван форма е но мислам се поради тоа што нема до него уште еден напаѓач. Мене ми изгледа на тип на играч кој игра тимски и на кого му е потребно играч до него. Подолски кога игра сам во шпиц тогаш е изгубен германец, али сум приметил кога игра Жиру тогаш блеснува. Затоа мислам дека Подолски како сам шпиц е далеку послаб од Жиру затоа што ако ништо друго Жиру подобро се гради испушта топки. Е нас ни треба комбинација од нив двајца во едно![]()
Жиру е напаѓач аман со тие асистенции. Примарна задача му е да дава голови и да ги користи шансите.
За жал последните 10тина натпревари нема ни 5% реализација.
I vie li stalni musterii ke ni stanete be ?Левандовски го има тоа што и Жиру, знае да спушти топка и да асистира, покрај убиствениот инстинкт.
Левандовски го има тоа што и Жиру, знае да спушти топка и да асистира, покрај убиствениот инстинкт.
Левандовски