Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Диего Коста го продолжил договорот со А.Мадрид.

Можеш да потврдиш или негираш дека Левандовски на лето се сели во Баерн? Дали имаат потпишано договор некаков?

Пушти водичка малку, нова година е, да има надеж некаква :)

Не можам ни едното ниту другото. Ќе видиме сега во јануари сигурно повеќе детали ќе се откријат дали ќе има нешто, зашто сега во јануари Лева и има право да преговара и потпиша договор со било кој друг клуб кој ќе важи од јуни 2014. Од кај нас се убедени дека тој е вистинско решение за нападот плус тоа дека нема да платиме оштета на Дортмунд иако мислам дека Пеп не е најубеден во тоа Лева да го има во тимот, но Ули, Румениге и Замер се ќе направат да го потпишат Левандовски посебно кога ја имаат таа можност тоа да го направат без никаква оштета.
Знаеме Пеп какви напаѓачи сака како Агуеро, Суарез, а како Левандовски тип на напаѓач имаме со Манџукиќ. Не знам, како одминува времето и кај мене се повеќе се намалува желбата да го видам Лева во дресот на Баерн.

"Mario Balotelli is officially on the market. We must sell him before the end of January." - Silvio Berlusconi (AC Milan owner.)
Извор стап, нез колку е веродостојно напишаново ... Шо мислите ? :icon_mrgr:

Koscielny, Rosický & Wilshere all set to return for Arsenal.

"Mario Balotelli is officially on the market. We must sell him before the end of January." - Silvio Berlusconi (AC Milan owner.)

Од една страна сакам да дојде да видам дали е можно од ваков бреинлес играч Чичо да напраи фудбалер од којшто ќе им се тресат ташаците на тимовиве, а од друга страна викам па ако дојде и почне да се глупира ко што си знае.....
Али во секој случај има потенцијал еден тон во него....Би да дошол али многу прашалници околу него....

:facepalm::facepalm::facepalm: апсолутно нема вистина во ова ...нема ни логика...и така нема напаѓачи милан и уште да го продадат а имаат натпревар и против атлетико во лш...

• Ми се допаѓа
Reactions: J +
Не можам ни едното ниту другото.

Благодарам на елоквентниот одговор! И јас имам некое чувство дека опаѓа интересот кај Баерн за Лева, само не знам колку Арсенал или тој би бил заинтересиран за потпишување.

Доколку Баерн не напне ептен, има шанси да го земема Левандовски. Нека испратат поноуда од 20 милиони фунти во јануари и не верувам дека Борусија би го одбила тоа.

Диего Коста го продолжил договорот со А.Мадрид.

Не бееее, не пратиме ние фудбал. Не знајме :)))))))
--- надополнето: 28 декември 2013 во 17:20 ---
Каде видовте за Ремзи дека ќе биди еден месец? На официјална нема ништо за него.

Не бееее, не пратиме ние фудбал. Не знајме :)))))))
--- надополнето: 28 декември 2013 во 17:20 ---
Каде видовте за Ремзи дека ќе биди еден месец? На официјална нема ништо за него.
Spored fantazi na 13ti januari se vraka

Sent from Top of the Premier League

Знам знам и јас видов таму, зато чудно ми падна. Ќе кажи чичо Венгер после :))
--- надополнето: 28 декември 2013 во 19:58 ---
http://www.youtube.com/watch?v=yVFkMD9eDC0

Никогаш, никогаш !! :cuc:
Najdobro video EVER !!
Neka im go pusti Venger pred utakmica I ima zivi luge da jadat :)

Nego najmnogu mi e krivo za Eduardo, mi bese eden od omilenite igraci (iako togas ne sledev nesto mnogu fudbal)

Sent from Top of the Premier League

Утре не чека пеколен меч,Њукасл се одлични оваа сезона,треба посебно да се обрне внимание на одбраната,очекувам да стартува Косчиелни,Волкот и Казорла исто,Подолски најверојатно ќе биде на клупа..Ни требаат три бода да си го вратиме првото место!:pipi:

Според Билд Левандовски во Баерн за 39 милиони евра...
А Арсенал бил во битка со Барса за Marc-André ter Stegen

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom