Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Санти голче на тренинг, уф уф уф

Доста муабет за Игуаин.Наш играч е 100 % :)
Сега е на ред Фелаини.Овој мора да дојде. :)

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...ed-Bony-Vitesse-Arnhem.html?ito=feeds-newsxml

не ми се верува баш мислев дека ке заврши у некој голем клуб од ПЛ, на 38 меча има 38 гола и 10 асистенции и веќе го нарекуваат новиот Дрогба... башка за 10м е мн ефтино и свонси заедно со мичу ке има ептен страшен тандем

Бони во голем клуб? Во холандското првенство голој пагаат како дожд стварно имаше добра сезона али овој е далеку од топ играч моментално. Свонси може да му биде една отскочна даска да се покаже таму па после да гледа да напредува пошо е релативно млад 25 години и ако бил толкав талент сигурно големите клубови шо имаат далеку појак скаутинг како Порто,Шахтјор,Бенфика одма ке одврзат 10 милиони немало да го пропуштат а и сум го гледал за таа лига е добар а и општо има добра кариера го следам уште во Спарта кога играше за Свонси е добро засилување тоа сигурно и му останува да се покаже

Инаку Леси се врати дома
1044522_478969875519189_212236070_n.png

Дел Боске деген тежок, Санти не го пушти во игра, баш сакав да го гледам :(...
Ај може за финале го чува :)

Секоја чест што е упорен и слично ама со таа плата што ја цеди може да имаме играч што може да допринесе за клубот со играње, ипак не е арсенал социјално...

Као демек ти оддома ги земаш парите или татко ти ги плаќа. Чудо ако го „цица“ клубот. Лично мене, иако не ви е важно мене ме заболе ако му ги земал парите. Дечкото се снајде и си можи. Снајди се и ти. :D:pipi:

тапа муабет сега правиш...дали тебе ти е гајле или не на сите ни е гајле зашто не се наши пари, ама од навивачки аспект секоја варијанта е боље од давање пари на некој што не седи ни на клупа ни на тренинг, нека му дадат договор на некој млад играч, нека купат нов и било што друго

1044606_610878732275838_170763590_n.jpg

го јачаат Carrick а артета е боље у сите категории :facepalm:

И Ремзи е пред Керик во 3 категории и тоа значи дека е подобар? Истиот тој Ремзи кого секоја втора утакмица се жалите од него. Да не ме сфатете погрешно не викам дека Артета е послаб играч од Керик, се работи за одличен играч но статистиката не е најасен показател за играта на некој играч. Секоја екипа си игра на свој начин, еве и Ален(ако не се лажам) во Свонси имаше страшни статистики па годинава не покажа ништо во Ливерпул. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom