Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Цезар не е воопшто лош нели, мислам дека би бил одлично засилување, да му прави конкуренција на пољакот, особено шо го продадовме Дон Вито Маноне.

А штом замина Џуру, или ќе му се даде шанса на Микел, или ќе се купи некој млад дефанзивец .

Arsenal duo could miss start of season
Значи си имало причина зошто не го играл....Штета што нема да игра на подготовките....

Причина кур...Ова им е ко продолжен одмор,гарант нема никакви повреди.Пак некои шеми си има професорот во глава,ко со Вилшер.

Ќе зимаме некој или да им пишам на Венгер и Газидис да се испопрцаат?!

Нека му е со среќа, ама не мислев на Саного...

Значи мора година да помине и ние да купиме некое французче, како швајцарски саат е точен Венгер. Не многу години наназад...Дијаби, Насри, Кошелни, Жервињо, Жиру...Саного. Ме нервира тоа. Као демек играчишта се французиве, а евтини, а уствари не добивме некоја класа играчиште, покрај Кошелни лани што имаше добра сезона, и до некаде Насри иако он уствари имаше пар добри утакмици кај нас во 2010 и тоа во прва полусезона.

Се надевам на уште засилувања, Игуаин, Фелаини, Ешли Вилијамс (не сум многу сигурен ама е искусен), Бегович/Реина па макар и Цезар и мислам дека ќе имаме солиден состав.

десен бек луѓе заборавате сања е издишан џенк не е уште доволно добар

Најс, епа да му посакам здрава кариера кај нас, без многу повреди. Ќе видиме како ќе се покаже. Јас сум до некаде оптимист.

п.с.Глеам кокошкиве се засилиле со бразилец, ајмо сега деновиве една контра со аргентинец.

Ајде бе Вардар направија 3 трансфери ние сеуште ниту еден.

десен бек луѓе заборавате сања е издишан џенк не е уште доволно добар

Јас не би го отпишал уште. Може ќе се прероди ко што Евра се прероди лани за Јунајтед.

Маноне официјално потпиша за Сандерленд. Нека му е со среќа! Дали ова значи дека се ослободува место за Цезар? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom