не ми се верува баш мислев дека ке заврши у некој голем клуб од ПЛ, на 38 меча има 38 гола и 10 асистенции и веќе го нарекуваат новиот Дрогба... башка за 10м е мн ефтино и свонси заедно со мичу ке има ептен страшен тандем
Бони во голем клуб? Во холандското првенство голој пагаат како дожд стварно имаше добра сезона али овој е далеку од топ играч моментално. Свонси може да му биде една отскочна даска да се покаже таму па после да гледа да напредува пошо е релативно млад 25 години и ако бил толкав талент сигурно големите клубови шо имаат далеку појак скаутинг како Порто,Шахтјор,Бенфика одма ке одврзат 10 милиони немало да го пропуштат а и сум го гледал за таа лига е добар а и општо има добра кариера го следам уште во Спарта кога играше за Свонси е добро засилување тоа сигурно и му останува да се покаже
Секоја чест што е упорен и слично ама со таа плата што ја цеди може да имаме играч што може да допринесе за клубот со играње, ипак не е арсенал социјално...
Као демек ти оддома ги земаш парите или татко ти ги плаќа. Чудо ако го „цица“ клубот. Лично мене, иако не ви е важно мене ме заболе ако му ги земал парите. Дечкото се снајде и си можи. Снајди се и ти.
тапа муабет сега правиш...дали тебе ти е гајле или не на сите ни е гајле зашто не се наши пари, ама од навивачки аспект секоја варијанта е боље од давање пари на некој што не седи ни на клупа ни на тренинг, нека му дадат договор на некој млад играч, нека купат нов и било што друго
И Ремзи е пред Керик во 3 категории и тоа значи дека е подобар? Истиот тој Ремзи кого секоја втора утакмица се жалите од него. Да не ме сфатете погрешно не викам дека Артета е послаб играч од Керик, се работи за одличен играч но статистиката не е најасен показател за играта на некој играч. Секоја екипа си игра на свој начин, еве и Ален(ако не се лажам) во Свонси имаше страшни статистики па годинава не покажа ништо во Ливерпул.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.