gooner4life
Arsenal-Maniak
- Член од
- 11 јули 2008
- Мислења
- 7.037
- Поени од реакции
- 1.567
А јас пак, мајќеми највеќе за Диаби си стравувам :/Јас повеќе стравувам за Џек отколку за Санти не е добро турбо да го игра
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
А јас пак, мајќеми највеќе за Диаби си стравувам :/Јас повеќе стравувам за Џек отколку за Санти не е добро турбо да го игра
Загризи јазик и прсти немој сега за него пу пу скраја да е, нека го служи здравје и така Артета моментално е аут...А јас пак, мајќеми највеќе за Диаби си стравувам :/
Кога викав јас пола од тука ме напднаа за него ама ајде, сега ќе се врати челото и ајде ете се враќа во форма не ни треба засилувања ова она......Годинава цело време со истите играчи играме,чудо како нема некоја посериозна повреда.Изгледа медицинската екипа почна посериозно да си ја врши работата,сега ако некој скува во февруар тоа ке биде кривца единствено на Венгер и негоавта тврдоглавост што нема купува замени.Уште па читам од него изјави дека тимот бил комплетен не му фалеле нови играчи бла бла ...отиден е стариот...
Годинава цело време со истите играчи играме,чудо како нема некоја посериозна повреда.Изгледа медицинската екипа почна посериозно да си ја врши работата,сега ако некој скува во февруар тоа ке биде кривца единствено на Венгер и негоавта тврдоглавост што нема купува замени.Уште па читам од него изјави дека тимот бил комплетен не му фалеле нови играчи бла бла ...отиден е стариот...
Аааа ти да си ги грицнеш прстите!Загризи јазик и прсти немој сега за него пу пу скраја да е, нека го служи здравје и така Артета моментално е аут...![]()
Волкот АУТ,Чамбо ИН.
Жиро АУТ,Полди ИН.