Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Годинава цело време со истите играчи играме,чудо како нема некоја посериозна повреда.Изгледа медицинската екипа почна посериозно да си ја врши работата:),сега ако некој скува во февруар тоа ке биде кривца единствено на Венгер и негоавта тврдоглавост што нема купува замени.Уште па читам од него изјави дека тимот бил комплетен не му фалеле нови играчи бла бла ...отиден е стариот...

осеќав дека ке игра кокелан и мислам дека е правилен избор

А јас пак, мајќеми највеќе за Диаби си стравувам :/
Загризи јазик и прсти немој сега за него пу пу скраја да е, нека го служи здравје и така Артета моментално е аут...:(
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:59 ---
Годинава цело време со истите играчи играме,чудо како нема некоја посериозна повреда.Изгледа медицинската екипа почна посериозно да си ја врши работата:),сега ако некој скува во февруар тоа ке биде кривца единствено на Венгер и негоавта тврдоглавост што нема купува замени.Уште па читам од него изјави дека тимот бил комплетен не му фалеле нови играчи бла бла ...отиден е стариот...
Кога викав јас пола од тука ме напднаа за него ама ајде, сега ќе се врати челото и ајде ете се враќа во форма не ни треба засилувања ова она......:tapp:

Јас па мислам дека никогаш не ни бил медицинската екипа проблем и причина за честите повреди минативе години, имаше тура низ Емирати видео, каква ли само опрема имаат и многу професионално си ја вршат работата. Мислам дека кармата не беше наклонета кон нас и ни се случуваа повреди, а после тие големи повреди играчите си стануваат стаклени, пример Дијаби, Росицки, Сања..

Wenger: I'll rest Wilshere,but not now.

Ако разбирате Енглески :P

Абе толку АВ не приметува дека ништо не игра екипава, освен Вилшер се друго за во канта. Волкот 120к. Хахахаха не ме смејте, види го утакмицава се влече, очигледно е дека играше до сеа за да ги импресионира за нов договор, а сега кога веќе доби се што бараше игра као у маало. Така не се игра за Арсенал. Треба Вилшер да ги подучи малце

Очајно прво полувреме само двајца како да играа во првото полувреме Џек и Гибс никој друг :(

Волкот АУТ,Чамбо ИН.
Жиро АУТ,Полди ИН.

Ова волкот промаши зицер што ја лично би го заковал у гол!

OMFG! Овој Волкот се мисли Анри е а поима си нема и тој ке зема 120.000$ плата абе нека оди ако сака

Немојме да куртулиме од Пеп Гвардиола. Пеп нов тренер на Баерн Минхен. Официјално.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom