Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ЏЕКККККК !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :place::place::place:
Аууу каква утакница човече !!!! За неутрални фанови ова беше супер натпревар ама за фановите ... се искинав додека падна голот цц
Волкот ќе го правеме најплатен играч ????? Ма дај бе какви играчи испуштивме а ова дрво ќе го задржиме (n) ...

Челзи киксна...Еве ни шанса и тоа голема.Да ги тепаме и плус утакмица помалку (y)

Џек лајк а БОС. Абе неверојатен играч, немам зборови.....Вакво пердашење одамна не сме мавнале, али со ретардоси ко Тео тешко голови....Не знам зошто не го тури Полди, имаше да ги избуши. како и да е нека ни е честита победата.
Џек:cuc::cuc::cuc::cuc::cuc::love::love::love::love::love:

Освен Џек мора да се пофали и Кокелин, на дечкото му треба само утакмици инаку многу чејф ми правел од секогаш. Плус секаде има играно и како бек и ДМ и централен а и одличен шут има. Штета тој шутот во прво што невлезе.
Некако иако промашувавме (односно не постигнавме гол порано) знаев дека ќе победиме се гледаше некако бев сигурен. Го немав она чуство на страв дека ќе кикснат, можеби затоа што средината функционираше беспрекорно во второ, сите топки им ги кратевме уште на центар она што е потребно за одбраната да не се изложува на тест и за тоа пак ќе кажам дека Кокелин одигра одлична улога без респект. Исто и Гибс доста добар, Сања подобар последниве две.

Најискрено криво ќе ми беше ако не поминевме после толку шанси но и да не поминевме мора да се каже дека ова во второ личеше на оној Арсенал што треба да биде. Прво не дека беше многу слабо али далеку играта послабо од второ. Дијаби добар, солиден но далеку од она што го има али добро е што издржа 80 мин, направи некои грешки но во глобала изигра солидно имајќи во предвид неговото одсуство. Казорла во прво се прашував дали игра али во второ кога дојде во средина далеку позабележителен.

За Волкот не се секирајте сега против Челзи ќе ги реши обично му оди против нив.

И да Журу криво ми е што не постигна гол али одлично изигра второ и доста асистенции направи.
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 23:38 ---
http://media.lockerdome.com/uploads/27d9a7b1ab231d251eb1b8fc61790746_large

:pos::pos::pos::pos::pos:

Прво полувреме не го гледав, ама од второто сум импресиониран, одамна не сум го видел Арсенал во ваква форма!

Ако некој заслужува највисока плата во тимот тоа е Вилшер!

Волкот изгоре од желба да постигне гол, се надевам ќе расплаи против челси!

Неколку работи...
Поубав фудбал од нашиот тим не сум гледал со години!!!
Коки како што си го фалам долго време... најдоброто нешто,допрва претстои. Одличен играч пред се премногу по борбен од сите други на теренот со исклучок на моторот-Џеки.
Кога сум кај него, дечкото кога постигнува гол на секој фан во светот му се полни срце повеќе отколку било кој друг, па толкава среќа, толкав мотив, воедно ми се допаѓа што иако не е сеуште капитен, ги команда со 21 година и координира па и Санти го слуша во наврати..
Сите други квалитетни, Волкот Воопшто немаше среќа и секако идиотски потег- место топка со пуна ја рогна земјата и добивме фаул за тоа од што Вемра и гол ќе дадеше, е тоа ќе беше нај не исполнувачкиот погодок во живот што го дале.. а Жиру браво, одлично, се труди, но Ворм одличен во принцип а другото се заврши едноставо во негови раце зашто право во него беше упатено.

И така на домашен терен не ги бива плавите би требало да ги исчипкаме убаво :LOL:

Ајде Dolce предходниот пат не ти се посреки несакав ни да коментирам пошто бев премногу разочаран имав многу високо мислење за предходната утакмица ама што да се прави..... кажувај уште сега што сакаш да ти направам (направм де) :) ако ги тепаме сините пошто скурчено ми е да губиме ;)

tumblr_m3e0nyJ5Qt1r5njkm.png

иначе , после бредфорд има ждреб или вкрстуваме ? ако вкрстуваме тоа ке биде со стоук или сити ..

Вкрстуваме,како што напиша,со Стоук или со Сити
Nonsense.

The draw

The draw for each of the "proper" rounds is not seeded and is broadcast live on television, usually taking place at the conclusion of live coverage of one of the games of the previous round. No teams are seeded in the qualifying round draws either, but the teams are grouped geographically in the qualifying rounds to reduce travel costs. Public interest is particularly high during the draw for the third round, which is where the top-ranked teams are added to the draw.
Еве ги правилата и убаво вели, не е seeded туку се се бира/влече.

Ја знае некој песнава шо ја пеат навивачиве секоја утакмица?
Анд итс Арснааааааааааал.......
Да ја постира тука цела,нема да е лошо :)

http://player.arsenal.com/adverts/video/lightbox?videoid=3034#ooid=1wazJmODp8LtH-uo79bRAERENNmvSve_

Видеово мора да го изгледате, објавено на официјалната страна на Арсенал, направено е интервју со македонецот Зоран , на кого му се исплнила желбата да присуствува на натпревар на Арсенал.
Со македонско знаме окулу вратот на Анри, и со солзи во очите човекот се сликаше

http://player.arsenal.com/adverts/video/lightbox?videoid=3034#ooid=1wazJmODp8LtH-uo79bRAERENNmvSve_

Видеово мора да го изгледате, објавено на официјалната страна на Арсенал, направено е интервју со македонецот Зоран , на кого му се исплнила желбата да присуствува на натпревар на Арсенал.
Со македонско знаме окулу вратот на Анри, и со солзи во очите човекот се сликаше

Срце е <3 <3 Свака му част...
Дај боже еден ден и ја да ја имам таа среќа и чест,да бидам на Емирати :cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom