Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека нема да го игра централен после договорот оти не го бива без разлика на добрата завршница... не се труди да искочи да прима топка ,не врши никаков притисок на противничките одбранбени,доколку прима топка не размислува за никаква друга опција освен да шутира на гол и упропасти неколку можни голови заради неговата себичност, крило си е супер кога се труди :))
Колку само поопасни бевме у неделата со Жиру у сред за тие 15/20мин ...
120к неделно се надевам дека ќе ги оправда и парите и бројката шо ја носи !!!!!

396068_476610439040758_185998185_n.jpg

Можно е Џек да не игра вечер прочитав дека може ке добиел малце одмор така изјави професорот

http://www.dailymail.co.uk/sport/fo...Im-risking-Jack-Wilshere-playing-Cup-tie.html

Еве кај пишува
http://www.arsenal.com/news/news-archive/wenger-i-will-rest-wilshere-but-not-yet

Сепак ова е на официјалната изјавено, а тоа е ваљда од оваа информација превртени зборови :)

Да се надеваме ако не игра Џек а Артета повреден нз тогаш кој ке игра среден ред
Пред се мојот омилен од средината ( по Џек зашто сепак тој е срцето на тимот.) Коки ќе влезе и ќе блесне денеска :pipi:

Arsenal team: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Vermaelen, Gibbs, Coquelin, Wilshere, Diaby, Cazorla, Walcott, Giroud
There I stand correctly!

Arsenal subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Podolski

Некако не ми се допаѓа што е секако Мертесакер во тимот, би сакал да видам некој друг , па макар и да испробаме нова тактика или пак некој од младите... не можам да го гледам веќе него :/

Сепак Џек ќе игра :LOL:
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:41 ---
There I stand correctly!

Arsenal subs: Mannone, Jenkinson, Santos, Ramsey, Oxlade-Chamberlain, Arshavin, Podolski

Некако не ми се допаѓа што е секако Мертесакер во тимот, би сакал да видам некој друг , па макар и да испробаме нова тактика или пак некој од младите... не можам да го гледам веќе него :/
Мертесакер е добар јас незнам зошто не го сакаш, јесте да има спорни покрети ама сепак е добар во игра..

Сепак Џек ќе игра :LOL:
--- надополнето: 16 јануари 2013 во 19:41 ---

Мертесакер е добар јас незнам зошто не го сакаш, јесте да има спорни покрети ама сепак е добар во игра..
Me like it :D

Многу силен состав, но не знам колку може да се издржи цело време со исти играчи, ќе го прегориме Казорла вака, ако ги поминеме Свонси вечер има до крајот на месецот секоја недела по две утакмици.

Многу силен состав, но не знам колку може да се издржи цело време со исти играчи, ќе го прегориме Казорла вака, ако ги поминеме Свонси вечер има до крајот на месецот секоја недела по две утакмици.
Јас повеќе стравувам за Џек отколку за Санти не е добро турбо да го игра

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom