Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Затоа иаме шанса да се ослободиме од него во Јануари. Со вакви настапи нема ни на клупа да биде.
Не гледам како и двата не беа (се) централни напаѓачи. Се извлекуваат на крила и сакаат да играат околу 16ник и со вистински пас да влезат во шанса. Мене па баш, ми се сличен тип.
Одсекогаш сум имал проблем со Подолски и не бев којзнае колку среќен кога го купивме.Па множина викаш. Настапи. Кој настапи ? Тие 9 минути против кој беа ? Лестер ? Подолски сака да игра зад напаѓач, околу 16ник. Не сака тој да биде класичен напаѓач како Жиру и Велбек. Го напрајвме и ние сеа подолу од 0, а не доби шанса сезонава. Стави го 2 утакмици зад Велбек да видиме како ќе игра, па да му судиме, ако смееме и тоа. Човекот има еден тон голови давано и за Германија и за Келн... Барем не не напушти како други, кога ни беше тешко. Остана во Арсенал. Подолски зад Велбек, како втор напаѓач мислам дека ќе е топ. Арно ама така нас не ни одговара. Иначе тип на играч како Полди немавме од времето на Рејес. Не дека го обожавам немам никакво мислење за него, али не е до толку 0. Лани не спаси неколку пати (Вест Хем, Тотенхем...)
ова што го наброја се квалитети на Подолски, Рејес беше различен тип на играч, пред се беше добар дриблер и креативец, тоа што се уфрлаше во 16ник од втор план беше научен од Венгер, бидејќи тогаш така ни функционираше формацијата.
Одсекогаш сум имал проблем со Подолски и не бев којзнае колку среќен кога го купивме.
Нит е крило, нит е напаѓач.
Нит е брз нит е техничар.
Ги има тие неговите добри ниски центаршутеви и има опасна левица од која и Нојер се криеше, ама премногу е еднодимензионален за нас.
Жал ми е за Жервињо, требаше да идеме на контра-напад игра, дечкото е измислен за таква игра.