Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Овие шо го заебаваат Сања се тешки дебили, а и вие не сте нешто поарни шо ги постирате "шегиве" во фан клубов, ич не ми се смешни.За Сања треба да се има голем респект, најдобрите фудбалски години ги остави во Арсенал додека земаше иста плата како Денилсон и Бентнер.Им се ближи крајот на неговите фудбалски години и најнормално бараше поголема плата за да си обезбеди подобар живот во иднина, тоа е пачалбата на фудбалерите во рок од 10-15 години што ќе спечалиш за цел живот ќе ти биде.Не ја доби посакуваната плата и со отиде, ама си отиде гордо со освоен трофеј, за разлика од некои други играчи.И мене ми е криво што си отиде, ама сметам дека воа плукањево е тотално некоректно.
Викаш дебилчиња сме?Овие шо го заебаваат Сања се тешки дебили, а и вие не сте нешто поарни шо ги постирате "шегиве" во фан клубов, ич не ми се смешни.За Сања треба да се има голем респект, најдобрите фудбалски години ги остави во Арсенал додека земаше иста плата како Денилсон и Бентнер.Им се ближи крајот на неговите фудбалски години и најнормално бараше поголема плата за да си обезбеди подобар живот во иднина, тоа е пачалбата на фудбалерите во рок од 10-15 години што ќе спечалиш за цел живот ќе ти биде.Не ја доби посакуваната плата и со отиде, ама си отиде гордо со освоен трофеј, за разлика од некои други играчи.И мене ми е криво што си отиде, ама сметам дека воа плукањево е тотално некоректно.
Артета и Покетино во дресот на ПСЖ
![]()