Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Жал ми е што неколку стартери од денешниот натпревар ќе чекаат нова шанса до јануари. Иако изгубиа,беа солидни. Кембел треба почесто да добива шанса, Диаби би го играл пред Артета и Фламини.

Диаби ако остане здрав и влезе фо кондиција сигурно ќе игра пред овие двајца, голем дел од фан клубов или заборавил или воопшто не знае кој квалитет е Диаби, страшен малер е чоекот....

Диаби ако остане здрав и влезе фо кондиција сигурно ќе игра пред овие двајца, голем дел од фан клубов или заборавил или воопшто не знае кој квалитет е Диаби, страшен малер е чоекот....
Вака кога коментираме мислиш Дијаби е бог, а гледајќи го ми се враќа некое фрустрирачко чувство како ја завлекува топката без потреба и доцни со додавања.

Вчера разочараа веќе споменатите Росицки, Подолски, Кембел... Росицки од старт беше доста нервозен, ако не беше тој пенал ќе се изглупираше со нешто друго.

Хајден солидно иизгра, па и Коклан беше океј. Санчез е машина човече, мотор, ѕвер. Оспина некако мала самодоверба, не би му дал шанса во моментов во прв тим.

Како и да е, освен да играат младинци, купов не ни требаше воопшто, така да од тој аспект добро е што имаме помалку натпревари. Да ги тепаме Шитсп'рс викендов и да тргнеме во нови походи во новата недела.

Вака кога коментираме мислиш Дијаби е бог, а гледајќи го ми се враќа некое фрустрирачко чувство како ја завлекува топката без потреба и доцни со додавања.

Вчера разочараа веќе споменатите Росицки, Подолски, Кембел... Росицки од старт беше доста нервозен, ако не беше тој пенал ќе се изглупираше со нешто друго.

Хајден солидно иизгра, па и Коклан беше океј. Санчез е машина човече, мотор, ѕвер. Оспина некако мала самодоверба, не би му дал шанса во моментов во прв тим.

Како и да е, освен да играат младинци, купов не ни требаше воопшто, така да од тој аспект добро е што имаме помалку натпревари. Да ги тепаме Шитсп'рс викендов и да тргнеме во нови походи во новата недела.
Што сакаш речи Диаби имаше огромен потенцијал

Диаби има 28 години, му помина времето за да биде класифициран како талент или потенцијал.Дури можам да кажам дека и ако има 28 год, искуството и менталитетот му се како на 22 годишен играч.

Во јануари ако не се земи некој од Кедира/Карваљо ништо не прајме и во иднина. Не можеме да градиме тим врз талентот на Дијаби кој 5 години нема топка видено. Не е ниту реално, а не е ни за очекување. Не можи некој на 28 години да е талент. Таленти се Чејмберс, Белерин, Хејден. Не се ниту Вилшир или Окслејд. Да, беа, пред 3 години.

За Кедира конкретно, поарно шо не сме го земале, човекот е како Диаби со повредите. Од Диаби едино некое чудо може да очекуваме, но и мене многу не ми се верува.

Најарно ќе биде овој Карваљо да го земеме, што го хејтав дека е црнец:cool:.
Ама и тоа тешко ќе биде, бидејќи договорт му е поседуван од некоја компанија, тренер му е Мендез и вајда ќе бараат 37м евра за него, а ние кур шо ќе им дадеме 37м...

Голем срам ќе биде ако не земиме три бода во сабота со комшииве оти очајни се ...

Најдобар избор за јануари би бил Шнајдерлин. Играчи како Карваљо и Кедира ќе ги чекаме да се навикнат на лигата до април.

Ne veruvam deka Kuman kje go pushti da si odi. Prekrshija mnogu pravila za nego i so sila go nateraa da ostani vo Soton. Pobrzo Khedira bi go kupile odkolku nego. Kje ima intersni igrachi na zima kako Khedira i Rabiott koi mora da bidat prodadeni, za da ne zaminat gratis na leto otkako kje im istechi dogovorot.

Зошто мислам дека нема да се купи ништо?
Или ќе се купи некој штопер анонимец зошто сме тенки во одбраната.Истоа како што беше лани со Монреал и оваа година со Калстром.

Зошто мислам дека нема да се купи ништо?
Или ќе се купи некој штопер анонимец зошто сме тенки во одбраната.Истоа како што беше лани со Монреал и оваа година со Калстром.

Ne mozham da se setam za lani, megjutoa na pazarot kako da nemashe reshenie, t.e nemashe kvalitetna ponuda. Taa pozicija nas ni e kritichna. Ofanzivci imame premnogu, ne ni treba tamu zasiluvanje. So Danny i so Giroud napred za sezonava sme solidno zasileni. Za dve kola se vrakja i Walcott. Igrame dva mecha doma koi mora da se dobijat, so Spurs vikendov i Galatadaray sreda. Posle to so Chelsea na mostot.

Кога играме со Јунајтед бе? Човек немаат во одбрана... Иако, најверојатно, ние пак нема да ги тепаме. o_O

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom