Не сте ни свесни колкава болка носи скршен нос.
Си го јадел лактот изгледа

казорла личел на аршавин, не тресете глупости. Прво одлично изигра и добри пасови имаше посебно одлично ја ширеше играта на другата страна кон сања. Само малку да намали со тој ситниот дриблинг затоа што оние со подолги нозе фудбалер лесно му ја земаат. Инаку за голот баш со татко ми правевме моабет пред да згреши дека претходно 2 паса згреши и дека ако продолжи ќе не казнат. Далеку е од неговата форма ама дека бил аршавин глупости.
Одбраната уште еднаш на ниво и во средината со командант Фламини одлично ефанзивно, дури и Вилшир изигра доста смирено и солидно и ми се свиѓаше што одлично ја изнесуваше топката без паника. Без дилема играч на антпреварот.
Гнабри ко бик е кога му кажав на татко ми дека има 18 години се зачуди. Многу смирено и сериозно ми делува нема паника. Само нека продолжи така и единствено што му е потребно се само искуство и ппрвотимски натпревари. И незнам зошто али годинава неколку пати при вакви околности сум бил смирен без паника дека ќе кикснеме. Некако имам доверба во овој тим.