Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
- PRVI TIM: Szczesny, Sagna, Mertesacker, Koscielny, Monreal, Wilshere, Flamini, Cazorla, Ozil, Gnabry, Giroud.

- KLUPA: Fabianski, Jenkinson, Gibbs, Rosicky, Podolski, Oxlade-Chamberlain, Ju-Young Park.

Артета го нема, има ли крај на повредиве и болестиве у клубот?

Гнабри нека даде некој гол ке ми напраи ептен мерак

Тооооооо Џекчеееееееееее!!!!!
--- надополнето: 13 јануари 2014 во 21:36 ---
Ауууууу енамм време да пишам тоооо Џекче пасче Жиру голче контрола на топка :cuc:

Одлична игра,смирено,чекавме шанса,искористивме 2,сите одлични,само Казорла ми е накако расеан,во второ сакам да ги видам Подолски и Чемберлејн на место на место на Жиру и Озил,лагано до победа..

Презадоволен од прво. Браво за момциве.
Иначе Гнабри каков нокаут му даде на тој од Вила ај ај ај.
Едино нешто што ме нервира е што на моменти имаме пас повеќе место да се шутира, имавме добри шанси за уште голчиња.
За првиот гол исто заслужен Озил, како го отвори Монреал :cuc:

А Џекче денес е :drk::drk: Ајмо смирено второ, да не им даваме шанса за контри.

Јас да сум сеа Венгер ќе го стаам Парк у игра. :D

Ауууу на крај потење, али добро е , издржаа!!!

Џек дефинитивно МОТМ, само вака нека продолжи. Бек он д топ, најс.

Следен е Фулам дома, нека ни се множат победиве ганерчиња.

Па добро пичка му мајчина зошто секогаш мора вака да се тресеме, си го ладеа цело второ полувреме и ете шо ќе беше за малце, некоја утакмица сигурно ќе не кошта ваквото понашање. Па и она ругобата црна срце ми викаше дека ќе даде гол против нас.

Башка може ли секоја утакмица по некој повреден нов да имаме, толку значи на победа не можам да се израдувам.

Абе дај да им го земеме овој Бентеке, ќе ни се најде ептен. Тешка Ѕвероина е брееееееј......

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom