Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Тешка победа.Да не сме ние Бентеке ке нема на кого да му даде гол.

Приметивте ли дека од кога испадна гнабри цела среина ни беше како раштиман оркестар.

Џек оличен само така нека продолжи,а Казорла колку помага толку и одмага незнам зошто не изнуди аут,заради него го примивме голот.

Мора вака,неможе едно второ полувреме да се изгледа ко човек,мора со нервози.Битно пак прво место,со Росицки не верувам да е нешто сериозно,Начо ќе одмара сигурно следната ама Гибс е тука да покрие.

Не ми се верува колку лоши игра Казорла оваа сезона, се претвора во Аршавин 2.0
Знам дека беше повреден и се ама сепак многу е.

Одма се гледа дека ни фали пробивност и брзина во нападот, ај се надевам Чемберлен ќе може барем малце да го надомести отсуството на Тео.

Taman dremka me fati i naednas Kazorla im asistirat... Sreka sto Aston vila se do nemajkade otepani na domasen teren i sreka sto godinava kolku tolku se konsolidiraat vo odbrana pri 1 gol pozitiva nashive... Inache ako igravme kako minative sezoni 100% sum siguren deka ke popievme uste eden debilen gol od kontra.

Inache Gnabry za 18 godishnjak e pre nabien, sigurno igral na 2ra karta pa ako ne bi uspeal vo fudbal,boksot a i ufc do nemajkade ne bi mu begal :icon_lol:. Ti ebam so sutot nokaut mu dade, nedaj boze so noga da udrese nekogo.

Полека малце со Казорла,повреден беше да,ама имаше и добри мечеви,нема смисла да го обвинуваме него.
1461304_565106486914656_539206850_n.jpg

Иначе носот на Росицки не изгледа баш добро,по се изгледа е скршен,ќе паузира 1-2 мечеви,после ќе игра ваљда со заштитна маска.

Не сте ни свесни колкава болка носи скршен нос.

Ебати нокаутот што го доби овој од Вила, да се надеваме дека брзо ќе закрепне. Денес Казорла ме нервираше до максимум, голем број згрешени пасови, плус помогна да примаме гол. Требаше побрзо да биде сменет. Иако брзо се консолидиравме во одбрана, воопшто не ми се допаѓаше како реагираа во некои ситуации со брзо враќање на топката на противниците, шутирање колку да се отараси етц. После голот им дадовме да го контролираат темпото на игра, среќа овој Веиман касно влезе ми се чини дека тој ги размрда, секоја чест за потегот кога ја спаси топката да не иде у гол аут. :cuc:

Браво за Џек и Жиру, посебно голот на Жиру уфф, одлична завршница.

Чиста среќа беше голот на Жиру, види само како му се одби топката од нозите и види после како ја протна, прием има добар не викам не ама после приемот на топката замрзнува, десна нога нема да беше друг напаѓач денеска на негово место како ништо ќе имаше 3 гола.

Има некое инфо зошто не влегува ВООПШТО последниве натпревари Подолски (се шпекулира на можно несогласување со Венгер, или пак се лажам?)
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 00:29 ---
п.с Имате некое инфо што му значеше знаков на Вилшер?

1549402_10151958201412946_1115585667_n.jpg

Според мене покажува А-Арчи,син му. :cautious:

Има некое инфо зошто не влегува ВООПШТО последниве натпревари Подолски (се шпекулира на можно несогласување со Венгер, или пак се лажам?)
--- надополнето: 14 јануари 2014 во 00:29 ---
п.с Имате некое инфо што му значеше знаков на Вилшер?

1549402_10151958201412946_1115585667_n.jpg

http://news.arseblog.com/2014/01/wenger-looking-for-fitter-podolski/

Една ваква изјава имаше и пред повредата, пред неколку месеци. Едноставно сака да му каже дека треба повеќе да се труди. Еве се шпекулира дека на лето ќе дојде Дракслер, па во тој случај Подолски мислам комплетно ќе изгуби место во тимов. Јас не би сакал да си замине во никој случај. Не толку поради неговото фудбалско знаење, туку највеќе поради тоа што се гледа по слики, изјави и социјални мрежи дека многу придонесува за одличната атмосфера во тимот.

И ајде не туку го ругајте Жиру и кога треба и кога не треба. На среќа бил голот...глупости! Ако веќе барате играч за ругање за утакмицава тогаш еве ви го Озил, полошо изигра од Жиру денес.

XXS38Gs.gif

Реакцијата на Подолски при последната замена на Арсенал. Не е баш среќен..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom