Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Колумбиец на проби кај Арсен :icon_mrgr:
Nazgul брат мн нестрплив и непоштен си спрема Венгер ...

A што ви менува толку дали Венгер ќе го купи Суарез утре или на 31 Август, секако нема да игра 5-6 натпревари во ПЛ.
И го читам форумов и се чудам, дали читам фан клуб или клуб за поплаки и плачки, па сите знаете како оди трансфер пазарот, посебно за Арсенал (нели освен ако не сте 14 годишни), а и Венгер самиот сто пати го има кажано, најзафатен период на секој трансфер пазар е почетокот и крајот на трансфер прозорецот, се друго е само полно со шпекулации, така да штом Венгер не обезбеди играчи на почетокот, тогаш мора да знаете дека тоа ќе се случи на крајот на трансфер периодот, а тоа дека секако ќе се купи некој е повеќе од јасно, затоа што сакал Венгер или не веќе и бројчано сме под потребното ниво.

ок не ви здосади веќе исти муабети ?

Ќе има хаотичен шопинг у 5 до 12 на 31-ви... :vozbud: ќе го купиме новиот бендтнер, тој кореецот со висок ајкју, жервињо и сл. срање со кое ќе кинеме живци уште од октомври.

Ме банираше еден мајмун од лузерпул фан клубот читам наназад 10 страни сте се унакажале со суарез еве, јас сум против да ни дојде у тим, има подобри и постабилни играчи на пазарот од дабарот.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom