Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
1013262_712190295487856_590926217_n.jpg

Ќе има хаотичен шопинг у 5 до 12 на 31-ви... :vozbud: ќе го купиме новиот бендтнер, тој кореецот со висок ајкју, жервињо и сл. срање со кое ќе кинеме живци уште од октомври.

Ме банираше еден мајмун од лузерпул фан клубот читам наназад 10 страни сте се унакажале со суарез еве, јас сум против да ни дојде у тим, има подобри и постабилни играчи на пазарот од дабарот.

За да не ме прашаш зошто си добил казнени, еве те цитирам, да си знаеш. Поздрав од мајмунот, од лузерпул фан клуб.

П.С. Извинување до останатите што ви навлегувам во дискусија.

Суарез не е повикан во составот за пријателски меч.Наводно имал повреда на стапалото. Да не е на пат кон London Colney или како беше...:icon_lol:

Ај да видеме шо има да каже Суарез
@TelegraphSport
Luis Suárez reveals all in hard-hitting interview with @TelegraphSport up very soon
Guardian sport
@guardian_sport Luis Suárez breaks his silence in explosive interview with @guardian_sport. Online soon

Ај да видеме шо има да каже Суарез

http://www.theguardian.com/football/2013/aug/06/luis-suarez-liverpool-arsenal-transfer

Еве, готово е, дефинитивно не останува во Ливерпул, останува да видиме дали навистина ќе го земеме ние. Ќе дочекаме да плати клубот 40 и кусур милиони за еден играч!

Ливерпул ке си направат поголеми проблеми ако не го пуштат нема да дава се од себе ке игра колку да има изиграно башка и како шо е проблематичен малце и Јужноамеричкиот менталитет ако му проработат повеке ке изгубат отколку шо ке добијат цената до година ке му падне а и сакам малку ремет да има мавнам на овие од Ливерпул кога лани јадеа трици за копиљот шо замина во Јунајтед па покажуваа за тоа колку Суарез е лојален и редеа слики кај шо потпишува нов договор

Според мене работата не е готова, јас не сум убеден дека Суарез баш сака во Арсенал, сака во друг клуб што игра во ЛШ. Пред се, ние уште не сме квалификувани во ЛШ.

Второ, Ливерпул секако ќе се обидат да го продадат надвор од Англија, иако Суарез изјавува дека сака да игра во Англија.

Трето, сеуште тешко ми е да поверувам дека Венгер ќе даде толку пари за еден играч, особено за играч со карактер како Суарез.

И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom