Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
ни фали лидер нас, ајде кажете ми денеска кој беше лидер ?? и општо вермален ни е каптиен ама поима нема како да го води тимот, џек е многу млад ама едини од минатата сезона што им се дереше на сите и увек повлекува акција напред... со пиплање на средина топка и пасови уназад ми се сереше цела сезона ако биде и оваа ваква боље да не глеам

иначе што ми беше муабетот
tumblr_mhlsuan5Ik1rqrz3to1_500.jpeg

Ремзи единствена светла точка, реков јас многу пати ќе си ги изедете гомната што ги серевте за него.

И јас не знам што гледа Венгер во Игнази, тотална утка, пуштија сто пати подобри младинци овој го задржале :facepalm:
Џенкс е многу лош, ме фаќа страв ако се повреди Сања го обравме бостанот.
Иначе Дрогба е ѕвер, али кога ќе го видам на каков контакт паѓа ко посечен ми се присерува. Таква карпа е ,а се понаша ко право пиче...... Вториот гол беше гром, Шнајдер топка давање ау ау ау....
Подобро е што испадна вака на купов, да се види убаво до каде е тимов. Сигурен сум дека ќе се потпише со нешто, ваљда не е до толку луд чичо.

сура отиде единствената шанса за трофеј :( ... а чичо нема ништо да купи верувај !!!!

Ремзи единствена светла точка, реков јас многу пати ќе си ги изедете гомната што ги серевте за него.

Ќе си ги јадеме да.Јас прв го критикував и јас прв ќе бидам што ќе го фалам. Ама проблемот не лежи во тоа.
Проблемот е што сме голем клуб, што е ова Арсенал, со амбиции за ЛШ или титула, дечкото се враќаше од повреда, грешеше многу, нормално е да го критикуваме, Венгер фактички цела сезона му ја враќаше формата и го разигруваше, а он додека тоа го правеше ние губевме бодови на табела можеби баш заради Ремзи.
За разигрување на играч и меч фитнес не се праи на ПЛ натревари туку на пријателски евентуално куп натпревари.Постои исто така и позајмица на година дена каде што ќе има првотимски статус.

Извадиме ли поволен резултат со сити другата недела ни суарез ни никој нема да дојде, ќе си гледаме исто како минатите 7-8 години и ништо фазла срамота .

Ќе си ги јадеме да.Јас прв го критикував и јас прв ќе бидам што ќе го фалам. Ама проблемот не лежи во тоа.
Проблемот е што сме голем клуб, што е ова Арсенал, со амбиции за ЛШ или титула, дечкото се враќаше од повреда, грешеше многу, нормално е да го критикуваме, Венгер фактички цела сезона му ја враќаше формата и го разигруваше, а он додека тоа го правеше ние губевме бодови на табела можеби баш заради Ремзи.
За разигрување на играч и меч фитнес не се праи на ПЛ натревари туку на пријателски евентуално куп натпревари.Постои исто така и позајмица на година дена каде што ќе има првотимски статус.

Видиш финатата не е во овој случај да критикуваш баш напротив тогаш е најпотребна поддршка за играчот а не да го дотепаш.
Натпреваров не го гледав ама како што не е мерило виетнам и индонезија така и ова не е мерило, сепак се експериментира на вакви купови и натпревари и неможе (барем ние) да извлечеме конкретна проценка. И превенството не е штрин па една утакмица да е мерило туку маратон...

сура отиде единствената шанса за трофеј :( ... а чичо нема ништо да купи верувај !!!!

Ајмо буљо тураме кладба ја викам дека ќе земеме нешто....И не сери дека пореално е ние да земем нешто него кај вас Цекс ќе дошол :pos::pos: виц на деценијата.

Со среќа на челото, абе се убивме од продавање, нареднава недела очекувам да се земе нешто :D

Tреба и замена за Жервињо да бараме а???
Предлози....???

Незнам кој играч ама подитно да донесат играч којшто сериозно ќе конкурира за местото на Волкот не е заебанција за најплатен играч сакс бигтајм ...
Интересен факт
Во последните два летни трансфер периоди сме биле поврзани со вкупно 209 играчи ... :icon_mrgr:

Видиш финатата не е во овој случај да критикуваш баш напротив тогаш е најпотребна поддршка за играчот а не да го дотепаш.
Натпреваров не го гледав ама како што не е мерило виетнам и индонезија така и ова не е мерило, сепак се експериментира на вакви купови и натпревари и неможе (барем ние) да извлечеме конкретна проценка. И превенството не е штрин па една утакмица да е мерило туку маратон...

Па не верувам дека чита Ремзи кајгана форум :P :D
Јас навивам за тимот, не навивам за играчот, нормално е да го сакам или да не го сакам.На играч сметам дека му се дава подршка коа ќе изигра една,две,три лоши утакмици, со образложение дека е во лоша форма. Кај Ремзи оваа "лоша форма" траеше 80% од натпреварите во кој како и да е имаше добри потези но и многу грешки кој што несмее првотимец на Арсенал да ги прави.Во врска со подршката јас не реков да се продаде, туку да се прати на позајмица, каде што ќе биде стандарден и ќе си ја врати формата без да влијае лошо на Арсенал.Добро сеа можеби и на Венгер може да се стави голем дел од кривицата за ова што го зборам дека он го прати и бира тимот, но да не го шириме муабетот нека гази детето ќе бидам најсреќен да го гледам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom