Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Ремзи единствена светла точка, реков јас многу пати ќе си ги изедете гомната што ги серевте за него.

Абе и за Кош сереја, не заборавај, па 2 страни уназад го напраја Месија/Бог. Али таков народ си сме ние, посери па излижи, зато уште 20-30 години најголема лична сатисфакција за еден индививуалец ќе биди да се вработи во јавна администрација (Офтопик).

Абе и за Кош сереја, не заборавај, па 2 страни уназад го напраја Месија/Бог. Али таков народ си сме ние, посери па излижи, зато уште 20-30 години најголема лична сатисфакција за еден индививуалец ќе биди да се вработи во јавна администрација (Офтопик).

Сега е време јас да серам малце.
Ме пизди Венгер максимално, анти-климактички трансфер период, ниедна дупка во тимот не е зашиена, одбраната сеуште ни една повреда оддалечена од целосен колапс, нападот ни е мизерија, голманите киксери и пол, а замени ни се Кокелин, Окс, Микел, Саного. Кој од кој поголем бот.
100 посто сум сигурен дека дури и Суарез да го купиме сме далеку од конкуренти за титула.
И остајте го вториот дел од прошлата сезона, почнавме да играме откако испаднавме од секој можен куп додека конкурентите сеуште се бореа во Европа и тоа го искористивме. Не можеме со волку плиток тим да одржиме таква форма повеќе од 10 меча. Тоа е тоа.

Кога треба да се сере по играч ќе се сере, кога игра убаво ќе има и убави зборови сегде е тоа така.
Е сеа за Ремзи конкретно, јас секогаш стоев на тоа дека има нешто кај него ама дека неможеше претходните 2 години да биде главен носител.
Лани ај беше ротиран, ама годината пред тоа се потпревме целосно за него. Ремзи едноставно е squad player во моментов, со можност да напредува.

Е сеа, Ремзи игра многу подобро кога е со Артета заедно во тим, против Наполи кога требаше да ја игра неговата позиција се виде дека не е дораснат сеуште, ја нема потребната дисциплина и искуство.

Иначе и јас мислам дека сме далеку од титула дури и со Суарез, пошто немаме доволно добра клупа да покрие како што треба. Не само за повреди туку и за ротирање, неможеме во 4 натпреварувања да играме со истите играчи. Првите 11 се конкурентни посебно ако дојде и Суарез, ама со ротирање незнам до кај ќе стигнеме.
Тоа беше огромен плус на Фергусон, успеваше да ротира играчи и против потиња тимовите да одмара секогаш некој од првите 11.

Иначе и јас мислам дека сме далеку од титула дури и со Суарез, пошто немаме доволно добра клупа да покрие како што треба. Не само за повреди туку и за ротирање, неможеме во 4 натпреварувања да играме со истите играчи. Првите 11 се конкурентни посебно ако дојде и Суарез, ама со ротирање незнам до кај ќе стигнеме.
Тоа беше огромен плус на Фергусон, успеваше да ротира играчи и против потиња тимовите да одмара секогаш некој од првите 11.

За титула е потребно градење на тим. Ние во последниве осум суви години само праиме купи - продај. Очекуваме сите од тим кој драстично се менува да игра константно. Токму поради ова и фактот дека оваа сезона имаме горе-долу ист тим од лани, продадовме стоката (осим дрвосечата) искрено се надевав дека комерцијалистон ќе ги зајакне слабите позиции, ќе земе добар напаѓач и ќе удриме по титулата. Ќе бев задоволен дури и со второ место годинава за да со мал шопинг идно лето, претендираме за титула наредната 2014-2015 сезона.

Сеуште не губам надеж. Го мрзам дефинитивно веќе комерцијалистон, изгуби човекот за мене веќе секаков кредибилитет, но не губам надеж, тимот е поголем и од комерцијалистон и од Стен и од сета таа багра.

Со 20 годишни дркаџии кои уште дркаат под ќебе титула нема.Неможе бре деца да ти бидат носители на игра без искусни играчи од кои овие копиљите треба да учат и да чекаат шанса а не тие да имат статус на првотимци а притоа да знаат дека немаат никаква конкуренција во тимот.
Па и нивното величење насекаде и во секој момент затоа шо биле Британци а со тоа се и најнеталентираната спортска нација, во секој ебан спорт доживуваат дебакл секој спорт шо го измислиле го немаат освоено надвор од Британско тло.
И имаат срека шо овие години немаат конкурент и за тоа 4 место за кое се славеше ланската сезона како којзнае шо да направиле се пласирале во ЛШ каков ебан успех е тоа ке лапнат пак некој милион поке ке изиграат групна фаза и одма во февруари кога и тоа им е единствена прилика за титула затоа шо одамна се вон конкуренција во првенство испаднале во куповите ке испаднат и тука и ке си се борат за 4 место пошо побитно е да играат во ЛШ и наредната сезона.
Јас да сум како овие навивачите од Лондон ке го оставам тој стадионот да зјае празен барем на почетоков а и би жртвувал една година да го гледам по пабови за да не им платам сезонска карта нека им го направат тоа па тогаш можеби ке се освестат дека треба промени во тимот.
Сега уште нека излезат со изјава дека нема доволно понуда на квалитетни играчи и се ке е во ред нека почекаат тие до 31 можеби некој и ке изникне со своите 16 години и ке биде првотимец во Арсенал

Сега е време јас да серам малце.
Ме пизди Венгер максимално, анти-климактички трансфер период, ниедна дупка во тимот не е зашиена, одбраната сеуште ни една повреда оддалечена од целосен колапс, нападот ни е мизерија, голманите киксери и пол, а замени ни се Кокелин, Окс, Микел, Саного. Кој од кој поголем бот.
100 посто сум сигурен дека дури и Суарез да го купиме сме далеку од конкуренти за титула.
И остајте го вториот дел од прошлата сезона, почнавме да играме откако испаднавме од секој можен куп додека конкурентите сеуште се бореа во Европа и тоа го искористивме. Не можеме со волку плиток тим да одржиме таква форма повеќе од 10 меча. Тоа е тоа.

Не е серење ова. Реалност е. И 100 пати е праен муабетот помеѓу нас, постарите форумџии и џабе ќе бараме некакви изговори, дали било стадион, дали Венгер, дали.... Не знам шо трето. То е то.

Апсолутно си во право.

Времето полека одминува, а ни трага ни глас од засилување на тимот, шпекулации милион али ништо конкретно, заебот ќе биде што и да се купи некој и утре веќе е касно за уигрување, за 10тина дена почнува ПЛ така да тоа е тоа, пак ќе имаме појака втора полусезона од лани само ради неуиграноста на новите играчи, и пак ќе се бориме за 4-5-6 место само ради слабата клупа и немањето на лидер во тимот. Сите ги почитувам и знам дека од сите деца ќе излезат големи играчи, али не треба да ги прегорат сега и да се форсираат како првотимци не е добро ниту за екипата ниту за играчите, треба да има процес на развиток како во се во животот, а тука ги ставаат младите во оган уште како деца и после резултатите изостануваат. Позајмица му е мајката, а не да ги калиш на ПЛ утакмици каде треба сила да се покаже, 80% од нив го гледале Гигс како идол на ТВ и од еднаш треба да играат против него, нозете им се тресат цела утакмица.

Кокелан е на позајмица во Фрајбург :)

Колку играчи си заминаа од Арсенал летово?20тина со младинците сигурно се.

Каков кретен е овој Венгер алал да му е, сигурно во него тече некоја егејска крв. Годинава сакам да не се пласираме во ЛШ уште подобро ни во ЛЕ а како што ги гледам другиве тимови ова ќе биде и реалноста. Сакам и отказ да му дадат на идиотов стиснат, ама нема тоа е реалноста. Ни фали голман, централен бек, десен бек, играч од средината и напаѓач. Ќе биде како пред 2 сезони кога на 31 август купи 6 играчи (Чембрлејн, Жервињо, Артета, Мертесакер, Сантос, Парк) од кои 3 се погодија 3 беа утки. Денеска се шпекулира за Тоби Алдервеирелд али се знае дека нема да има ништо од негов трансфер.
Кокелан е на позајмица во Фрајбург :)

Колку играчи си заминаа од Арсенал летово?20тина со младинците сигурно се.
25

Единствено за џуру може да кажам дека беше добра замена, дека може не требаше да го пуштат за другите дури и сум срекен.Само криво ми е оти ништо квалитетно не се купи а имавме еден куп играчи кои веке се продадени,а на крај венгер сигурно ке рече: ''немаше квалитетни играчи на маркетот''.

Жервињо е на пат кон Рома. Мање битно. Шамак кон Кристал Палас. Чим то го вели лично Венгер на официјална, така и ќе е.

Ме чуди за Жервињо, мислев дека ќе му дај шанса, али ништо. Мада и не заслужува. Али дека треба да се купи замена, треба.

ке го шитне жервињо за 8м и ке испрати понуда за суарес 48 :D и 2 од ДОН ВИТО МАНОНЕ таман 50фче и нека се јебат

sebastien-perez.jpg

Who d fak is Sebastian Perez?

^ Се дружат во Градска.Се прашувам кај е Диаби...

• Ми се допаѓа
Reactions: J +

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom