Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Кога ќе дознаете противник за во ЛШ ? Во петок така ? Има некоја листа на можни противници уште од сега ?
Агент на Суарез си?
Иначе незнам, нека каже некој..
Кога ќе дознаете противник за во ЛШ ? Во петок така ? Има некоја листа на можни противници уште од сега ?
На хартија лесни противници
едит: Освен Фенер ако по некоја случајност ви се паднат Турците ќе биде зафкнато![]()
На хартија лесни противници
едит: Освен Фенер ако по некоја случајност ви се паднат Турците ќе биде зафкнато![]()
Според мене работата не е готова, јас не сум убеден дека Суарез баш сака во Арсенал, сака во друг клуб што игра во ЛШ. Пред се, ние уште не сме квалификувани во ЛШ.
Второ, Ливерпул секако ќе се обидат да го продадат надвор од Англија, иако Суарез изјавува дека сака да игра во Англија.
Трето, сеуште тешко ми е да поверувам дека Венгер ќе даде толку пари за еден играч, особено за играч со карактер како Суарез.
И четврто, мене ме не плаши Реал, туку португалскиот психопат кој иако изјавува дека Руни му е главна мета, малку фали да му текне да им го врати Торес на лузерите и да го земе Суарез, па ќе имама Мата сценарио повторно!
А зошто да не, за 30м јувентус ќе го донесе со приватен авион.
Повеќе пати Суарез изјави дека сака да остане во Англија, и исклучиво за тим кој игра во ЛШ. Ако се знае дека на Јунајтед, Челзи и Сити не им е потребен, ние сме во опција. Останува да видиме.