Фан Клуб: Арсенал

• Креатор на темата Креатор на темата Логикс
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Шамак, Шварцер, Џо Кол, еден стопер и евентуално Горкуф ќе биде одличноп за оваа сезона. Што мислите?

Или два штопера? Еден поискусен еден помлад за да има простор за комбинации. Ако е еден ќе биде лошо ако е повреди некој. Вака нека има еден помлад што би можел да седи на клупа (иако и Џуру е тука но годинава не играше така да незнам колку би можеле да очекуваме од него)

Шамак, Шварцер, Џо Кол, еден стопер и евентуално Горкуф ќе биде одличноп за оваа сезона. Што мислите?

Брат ако остане капитенот не се надевај на Гуркуф или на било кои друг играч од средината на теренот (освен ако не е некои со дефанзивни задачи како алтернатива за СОНГ за полесните противници ако има уште такви). Би било одлично да го земиме Шварцер таман за 1-2 години додека не созрее уште малку нашата најголема надеж на голманската позиција Шчежни, за Џо па и он не е некои играч кои е склон на повредите овие 2 години што е најголем проблем во нашиот тим но би било одлично да дојде кога станува за слободен трансвер, за одбраната мислам дека ќе го земиме тој од Лориент и(ли) Папа Диаките (или како и да беше од динамо киев на тиа мислам). Поздрав Топџии до 17 јули ни прдстојат уште многу досадни денови без нашите пулени,нашите миленици АРСЕНАЛ, но затоа ќе го потполнуваме времето со шпекулации и секако следење на светското првенсто и на играчите од Арсенал кои ќе ги има доста дури 11...позз

Или два штопера? Еден поискусен еден помлад за да има простор за комбинации. Ако е еден ќе биде лошо ако е повреди некој. Вака нека има еден помлад што би можел да седи на клупа (иако и Џуру е тука но годинава не играше така да незнам колку би можеле да очекуваме од него)

Уште поубаво два штопера. Е тогаш ќе бидеме конкурентни во секое наптреварување и на секоја позиција.

И во целост се согласувам со мислењето Тоше_Цеск.

Нешто ми вика дека ке имаме утре четири засилувања....Не знам оти така....Или можи сакам да си мислам така....

Се сложувам со Тоше_Цеск и јас мислам така, но можно е Гуркуф да дојди кај нас, ако не тогаш наредното лето....Барса го испитуваше пулсот со таа понуда, па наредната може да биде попримамлива парично и со некој играч плус....Не знам, но би сакал да го видам Хлеб назад кај нас....Единствено само за него ми е жал шо замина од овие новите, но јбг....Тешко е то дека ке се врати кај нас.....

Како и да е, сагата со Цеск очигледно ке продолжи после Светското во ЈАР, но мислам дека ке го успееме да го убедиме да остани уште една сезона, кај нас....

Од она шо го видов, интересно е да се каже дека Пирес е слободен играч од таа наша златна генерација, кој изјави дека ако нема понуди ке се пензионира оваа година....Вреди да се кажи дека Пирес очекува и второ дете во семејството и дека е при крај со добивање на тренерската лиценца.....Не кријам дека овој беше мој идол, и се што е за него ме интересира....Се надевам дека не е офтопик ова...

Поздрав

Нешто ми вика дека ке имаме утре четири засилувања....Не знам оти така....Или можи сакам да си мислам така....

Се сложувам со Тоше_Цеск и јас мислам така, но можно е Гуркуф да дојди кај нас, ако не тогаш наредното лето....Барса го испитуваше пулсот со таа понуда, па наредната може да биде попримамлива парично и со некој играч плус....Не знам, но би сакал да го видам Хлеб назад кај нас....Единствено само за него ми е жал шо замина од овие новите, но јбг....Тешко е то дека ке се врати кај нас.....

Како и да е, сагата со Цеск очигледно ке продолжи после Светското во ЈАР, но мислам дека ке го успееме да го убедиме да остани уште една сезона, кај нас....

Од она шо го видов, интересно е да се каже дека Пирес е слободен играч од таа наша златна генерација, кој изјави дека ако нема понуди ке се пензионира оваа година....Вреди да се кажи дека Пирес очекува и второ дете во семејството и дека е при крај со добивање на тренерската лиценца.....Не кријам дека овој беше мој идол, и се што е за него ме интересира....Се надевам дека не е офтопик ова...

Поздрав

Абе ако се оствари ова не Марадона, јас ќе трчам гол низ Скопјево:)

А за ова со Хлеб...Колку ли треба да сме очајни за да го сакаме Хлеб назад..Педерчето се повика на тоа правилото за да си го откупи договорот пичка му матер, ама ако му е си ја заеба кариерата. Сега нека дреме на клупа во Штудгарт или нека им носи вода на играчите на Фарса..

За Пирес мило ми е, али чим го следиш треба да знаеш дека имаше понудено договор од Филаделфија, ама ги одби затоа што не му се свиѓал градот :)

Бараат за Јаја 36м,а понудиле за Цеск 33м,каква глупост значи,сакаат да го земат Цеск за џабе

Се е во ред само не би сакал воопшто да го видам Шварцер во тимот.
Можеби има големо искуство но сигурно нема реакции како што доликува на тим од наш калибар.
Алмунија лично мислам дека е на ист ранг со него а гледав против србија и Фабијански доста добро бранеше така да не би сакал овој да дојде за џабе ќе си оди некој од нашите сегашни голмани.
Да дојде би сакал Хуго Лори!

Него што ке ве прашував имаше некој напишано дека во Прага имало оригинални дресови па пошо одам ме интересира каде и шо пари мојт да се :) ???

Бараат за Јаја 36м,а понудиле за Цеск 33м,каква глупост значи,сакаат да го земат Цеск за џабе

Со тоа докажуват дека не го сакат фабрегас, така да.... :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom