Falling Skies

• Креатор на темата Креатор на темата bobipp
  • Време на започнување Време на започнување
Интересна серија во која се работи за инвазија на вонземјани..... успеав 1 ва сезона да ја изгледам и ме бендиса серијава .... ваше мислење ?

MV5BMjE3NzI2MzYwOF5BMl5BanBnXkFtZTcwMjc1MDQ4NA@@._V1._SX525_SY755_.jpg

Топ е серијата,првата сезона ја изгледав лани летото сеа кај и да е треба да почне и втора сезона,првата заврши ептен добро и те остави да се мислиш што ќе се случи се до втората.Мислам дека Стивен Спилберг е главниот така да не ни чудо:)

Добра замисла ама не ми беше нешто посебно,мада чекам да видам што ќе биде од 2 сезона

Хм.. трета тема. Ветувам, на четврта отворена ќе и дадам шанса. Иако е срање.
Do your worst kayganians, you silly twats, you.

Серијава е ОК само ако ги скокаш клишеата и беспотребно исфорсираните драма моменти, помеѓу неадекватните главни ликови и премногу лошото сценарио при што на крај за гледање се собираат вкупно само 15-20 минути од епизода.

Да бе, и оваа ја продолжиле. Сега гледам.
Io Sono Interista, уште една квалитетна серија ти продолжиле. :)))))

дајте некое линкче да ги засимнам од втората сезона, со душа ги чекам со месеци....

дајте некое линкче да ги засимнам од втората сезона, со душа ги чекам со месеци....
На замунда ја имаш прва сезона комплет и две од втора сезона

мене од втората ми требаат! фала ќе си побарам!

Со исклучок на тоа колку грозни се вонземјаните... и не е така лоша серијава :D

dobar voved :vozbud:

Инаку СРАЊЕ. Вселенски брод врз секој поголем град - NO SHIT? Independence Day, V. Најголемите клишеа EVER во само еден трејлер, отпор и херои ма дај, мислев серијата ќе се врти околу кукавичноста на човештвото и ќе ја прикажува драмата како живееме под земја. Ласерите на ванземљанците од Предатор, ИСТИТЕ упм, само портокалово светат. Не верувам да се голта ова, ај првата сезона ќе ја снимаат ваљда, 9 епизоди гледам има планирано. Малку траат ваквиве, поготово ако се форсира уште сега за во Јуни. 1 сеона максимум.

I'll pass. :wink:

--- надополнето ---

Има typo во насловот. Испуштено има А.

4 сезона :cool:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom