Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Читам информации можно е да има затварање на Facebook и Instagram во Европа.

Сите во коментари мислат ако се затвори толку нема да има социјлни мрежи веќе :icon_lol:

сака само да ги заплаши зук, видете ме кој сум ја можам да ви го секнам фб. Целта му е да си ги носи податоците од европа на амерички сервери.

Има некој решение како да ти вратат профил со забрана за шерување, лајк и коментари?! Постои некоја онлајн помош или само ботовите се на Зукерберг и МЕТА во функција?!

Цел ден не работи ФБ апликацијата кај мене. И кај други има ваков проблем?

Му се случи ли уште на некој место нотификациите, пораките и групите да се во центарот горе како до сега што беше да се преместени на левата страна? Не знам дали е во прашање некој апдејт или некоја бета верзија. За веб верзијата на фејсбук прашувам.

Attachments

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 18
Дефинитивно Фацебок воведува ДЕБИЛНА цензура !!!!

имаше пред некој ден, напис со некоја огорченост зошто пекарите и келнерите ги престигнале со плаати наставниците...
јас коментирав и пази сега, ЦЕНЗУРА

Your comment goes against our Community Standards on spam
---------------------------------------
No one else can see your comment.
We have these standards to prevent things like false advertising, fraud and security breaches.

Пекар е дефицитарна професија, не ја потценувај, а и келнери сега летно време се барат, н.пр. во Хрватска

а што не е во ред не ми е јасно, гледав уште лани преклани , нон-стоп огласи СЕ БАРА ПЕКАР....

Ви се случува ли споро скролање на одредени Фан страни на Фејсбук ? До што може да е проблемот?

За мобилна апликација прашував... И тоа не сите туку одредени Фан страни ...Може до апликацијата е...

За мобилна апликација прашував... И тоа не сите туку одредени Фан страни ...Може до апликацијата е...
И мене ми се случува тоа. На некој страни споро се скрола на мобилната апликација.

Дефинитивно Фацебок воведува ДЕБИЛНА цензура !!!!

имаше пред некој ден, напис со некоја огорченост зошто пекарите и келнерите ги престигнале со плаати наставниците...
јас коментирав и пази сега, ЦЕНЗУРА

Your comment goes against our Community Standards on spam
---------------------------------------
No one else can see your comment.
We have these standards to prevent things like false advertising, fraud and security breaches.

Пекар е дефицитарна професија, не ја потценувај, а и келнери сега летно време се барат, н.пр. во Хрватска

а што не е во ред не ми е јасно, гледав уште лани преклани , нон-стоп огласи СЕ БАРА ПЕКАР....
продолжува Дебилната ЦЕНЗУРА на мислења РАЗЛИЧНИ од на некој си таму...

Пред неколку дена Вучиќ најави Редовна Војска во Србија, 3 месеци, САМО за машки пол ....
Ana Jovanović obavezan ( neplaćen) rok ako bude mora da bude za sve; ako žene mogu da budu Oficerke, Policajke, Vatrogaskinje, mogu i vojnikinje... takođe i za onaj novokomponovani 3 ći POL, takođe za Gejove, Lezbe, Transeksualce i sve ostale fizički i psihički radnosposobne

Вчера во 21:15
За твојот коментар
Никој не може да го види коментарот.

Зашо ми се појавува оваа глупост кога не сум прекршил ни една од нивните усерени одлуки и закони?
аааааа.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв