Facebook - официјална тема (новости, прашања, проблеми)

• Креатор на темата Креатор на темата viktordojran
  • Време на започнување Време на започнување
Читам информации можно е да има затварање на Facebook и Instagram во Европа.

Сите во коментари мислат ако се затвори толку нема да има социјлни мрежи веќе :icon_lol:

сака само да ги заплаши зук, видете ме кој сум ја можам да ви го секнам фб. Целта му е да си ги носи податоците од европа на амерички сервери.

Има некој решение како да ти вратат профил со забрана за шерување, лајк и коментари?! Постои некоја онлајн помош или само ботовите се на Зукерберг и МЕТА во функција?!

Цел ден не работи ФБ апликацијата кај мене. И кај други има ваков проблем?

Му се случи ли уште на некој место нотификациите, пораките и групите да се во центарот горе како до сега што беше да се преместени на левата страна? Не знам дали е во прашање некој апдејт или некоја бета верзија. За веб верзијата на фејсбук прашувам.

Attachments

• Screenshot_3.jpg
    Screenshot_3.jpg
    1,6 MB · Прегледи: 18
Дефинитивно Фацебок воведува ДЕБИЛНА цензура !!!!

имаше пред некој ден, напис со некоја огорченост зошто пекарите и келнерите ги престигнале со плаати наставниците...
јас коментирав и пази сега, ЦЕНЗУРА

Your comment goes against our Community Standards on spam
---------------------------------------
No one else can see your comment.
We have these standards to prevent things like false advertising, fraud and security breaches.

Пекар е дефицитарна професија, не ја потценувај, а и келнери сега летно време се барат, н.пр. во Хрватска

а што не е во ред не ми е јасно, гледав уште лани преклани , нон-стоп огласи СЕ БАРА ПЕКАР....

Ви се случува ли споро скролање на одредени Фан страни на Фејсбук ? До што може да е проблемот?

За мобилна апликација прашував... И тоа не сите туку одредени Фан страни ...Може до апликацијата е...

За мобилна апликација прашував... И тоа не сите туку одредени Фан страни ...Може до апликацијата е...
И мене ми се случува тоа. На некој страни споро се скрола на мобилната апликација.

Дефинитивно Фацебок воведува ДЕБИЛНА цензура !!!!

имаше пред некој ден, напис со некоја огорченост зошто пекарите и келнерите ги престигнале со плаати наставниците...
јас коментирав и пази сега, ЦЕНЗУРА

Your comment goes against our Community Standards on spam
---------------------------------------
No one else can see your comment.
We have these standards to prevent things like false advertising, fraud and security breaches.

Пекар е дефицитарна професија, не ја потценувај, а и келнери сега летно време се барат, н.пр. во Хрватска

а што не е во ред не ми е јасно, гледав уште лани преклани , нон-стоп огласи СЕ БАРА ПЕКАР....
продолжува Дебилната ЦЕНЗУРА на мислења РАЗЛИЧНИ од на некој си таму...

Пред неколку дена Вучиќ најави Редовна Војска во Србија, 3 месеци, САМО за машки пол ....
Ana Jovanović obavezan ( neplaćen) rok ako bude mora da bude za sve; ako žene mogu da budu Oficerke, Policajke, Vatrogaskinje, mogu i vojnikinje... takođe i za onaj novokomponovani 3 ći POL, takođe za Gejove, Lezbe, Transeksualce i sve ostale fizički i psihički radnosposobne

Вчера во 21:15
За твојот коментар
Никој не може да го види коментарот.

Зашо ми се појавува оваа глупост кога не сум прекршил ни една од нивните усерени одлуки и закони?
аааааа.jpg

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom