MARCELLO
Модератор
- Член од
- 15 јули 2007
- Мислења
- 12.948
- Поени од реакции
- 6.395
Зарем никој не знае што е проблемов? Го средив пред една недела и еве пак се врати. Ме нервира што кога одам на било кој профил или страна и кликам да пишам порака ми отвара директно во самата Facebook апликација а не Messenger апликацијата. Пробав со рестарт на телефонот, бришење data на Facebook.Зошто на апликацијава горе на тоа икончето од Месинџер не ми ја отвара апликацијата Месинџер туку во самиот Фејсбук отвара?
Прегледај го приврзокот 332906
Може да се намести да ми ја отвара кога ќе кликнам на тоа иконче Месинџер апликацијата?
Кај мене не е така, да не ти е до верзијата нешто на андроидот или верзијата на апликацијата?Зарем никој не знае што е проблемов? Го средив пред една недела и еве пак се врати. Ме нервира што кога одам на било кој профил или страна и кликам да пишам порака ми отвара директно во самата Facebook апликација а не Messenger апликацијата. Пробав со рестарт на телефонот, бришење data на Facebook.
Со бришење data се средува но извесен период пак отвара директно преку Facebook.
Ужасно ме нервира затоа што јас сум навикнат да ми ја отвара Messenger апликацијата.
Ми даде и update на Facebook ама ништо не помогна тоа. Андроид верзијата ми е 11 и последно update e направено на 17 мај 2022.Кај мене не е така, да не ти е до верзијата нешто на андроидот или верзијата на апликацијата?