FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Zashtiteni se zoshto gi gledaat ko bogovi, najgolema nadezh im se za da napravat neshto na nekoe Evropsko/Svetsko prvenstvo posle 5945 godini.

Chekaj sea. Gi hejtate zoshto se zashtiteni ili zoshto se dajveri?

Не јас, прашај ги повредениве навивачи :D Јас само бев лут во тој период од денот и посакав да умрат. Сеа, ме боли цеф за Тотнем, италијанската Чезена. Него, се надоврзав на муабетот на Томи дека се заштитени од судии и не се нападнати од јавноста и експертиве што мрсат муда на тв туку мудро си молчат али затоа кога аутсајдер ќе проба да дајвне, мртва мајка ќе му ебат и ќе го обрукаат за три животи.

Црвен картон по фудбалски учебници. Не знам зошто воопшто се буни Пеп. се се одвиваше пред негови очи. Срамота е за ваков старт да се буниш, да го погодеше на нога ќе му ја скршеше.

Шпанскиве и латино петлиња во Сити веднаш скокаат, привилегии бараат.

Баш да видиме како ќе реагираат од ФА.
Ќе кркаат добар бан бекот и Пеп, или не.

Црвен картон по фудбалски учебници. Не знам зошто воопшто се буни Пеп. се се одвиваше пред негови очи. Срамота е за ваков старт да се буниш, да го погодеше на нога ќе му ја скршеше.

Па го викаат Рајли на состаноци :pos:

[DOUBLEPOST=1519074707][/DOUBLEPOST]Пеп је врло мало попиздео.

Последно уредено:
ВИЛ ГРИГС ОН ФАЈР ЈОР ДИФЕНС ИС ТЕРИФАЈД!!

АЈДЕЕЕЕЕЕЕЕ

Ептен ме радуваат успесиве на Виган со години уназад, ептен симпатична екипа ми се се надевам наскоро ќе бидат при врвот ако ништо друго барем во чемпионшип

ВАМОООООС

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom