FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Крај. После Арсенал, Ливерпул и Сити го папна во ФА купов. Остануваат Челси и Јунајтед како главни фаворити (барем на хартија) :noze:

Купов стана доста полесен за освојување :D
Јунајтед ќе го освои ова ваљда и вака така пак Мурињо со титула ќе ја заврши годината :D

Догодина можеби некако би го тепал и Пеп во супер купот и ете вака така еден од најуспешните менаџери на Јунајтед ќе стане иако екипата нема ни да помириса ЛШ/ПЛ титула со него :D[DOUBLEPOST=1519077179][/DOUBLEPOST]
Крај. После Арсенал, Ливерпул и Сити го папна во ФА купов. Остануваат Челси и Јунајтед како главни фаворити (барем на хартија) :noze:
Што му фали на Тотенхем? Според ждребов што го имаат и според тоа што играат добро и против Јунајтед и против Челзи баш мислам имаат шанса.
Дури јас би ги ставил Јунајтед прв фаворит а Тотенхем втор пред Челзи (заради противниците во следно коло)

Што му фали на Тотенхем? Според ждребов што го имаат и според тоа што играат добро и против Јунајтед и против Челзи баш мислам имаат шанса.
Дури јас би ги ставил Јунајтед прв фаворит а Тотенхем втор пред Челзи (заради противниците во следно коло)

Дада точно, го заборавив него. И Тотенхем е фаворит на хартија иако некако ми нема менталитет за освојување трофеи, па ни овие од купот. Ама може ќе се смени тоа сезонава, па и греота е со ваков добар тим ништо да не освојат

Виган комплекс ќе им набијат на Сити вака. Последни 3 натпревари во ФА куп на Сити со Виган, Сити има 3 порази :coffee:

Колку трофеи ќе земаа Сити годинава - 4, 5, 6? [emoji2]

Наравоучение од вечерашниот натпревар:
Виган не пие нафта. [emoji6]

Дада точно, го заборавив него. И Тотенхем е фаворит на хартија иако некако ми нема менталитет за освојување трофеи, па ни овие од купот. Ама може ќе се смени тоа сезонава, па и греота е со ваков добар тим ништо да не освојат

Ти бе за кој си? :P
Ја сакам Жиру да освои

Ти бе за кој си? :P
Ја сакам Жиру да освои
Па многу нормално ако може било кој друг само не овие 3 од наведените. :LOL:
Ама ако веќе мора да се бира, најмало зло тука би било Челси. Јунајтед нека не се изедначува со нас по бројот на ФА куп трофеи, нека сме сами на врвот. А Тотенхем нека не освојвуа пошто е Тотенхем, кој ќе ги слуша после сите 3 навивачи на Тотенхем во Македонија

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom