Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Јунајтед ќе го освои ова ваљда и вака така пак Мурињо со титула ќе ја заврши годинатаКупов стана доста полесен за освојување![]()
Што му фали на Тотенхем? Според ждребов што го имаат и според тоа што играат добро и против Јунајтед и против Челзи баш мислам имаат шанса.Крај. После Арсенал, Ливерпул и Сити го папна во ФА купов. Остануваат Челси и Јунајтед како главни фаворити (барем на хартија)![]()
Што му фали на Тотенхем? Според ждребов што го имаат и според тоа што играат добро и против Јунајтед и против Челзи баш мислам имаат шанса.
Дури јас би ги ставил Јунајтед прв фаворит а Тотенхем втор пред Челзи (заради противниците во следно коло)
Дада точно, го заборавив него. И Тотенхем е фаворит на хартија иако некако ми нема менталитет за освојување трофеи, па ни овие од купот. Ама може ќе се смени тоа сезонава, па и греота е со ваков добар тим ништо да не освојат
Страшно нешто е колку не можеш да сфатиш суштина на реченица. Најтрагично е што сам се тролаш во секој обид...Ама шо би рекол побратимот @red.devil, да му излезеа со втор тим некој 5 комада ќе кркаа.![]()
Па многу нормално ако може било кој друг само не овие 3 од наведените.Ти бе за кој си?
Ја сакам Жиру да освои