FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
Јавно се по список да им е*ам на поединци во Јунајтед кои дефинитивно не заслужуваат да го носат дресот на оваа света екипа!
А хејтерите нека јадат, и така немаат попаметна работа.

Да бе држи вода .... со Фрајерс , Морисон , Погба игравме тогаш....... ех и ти па.

Не, јас не знам со кој игравте, али муабетот во глобала викам, не конректно за мечот со Палас. :))

Ајде малку да заживее темава.
Кристал Палас го победи Кардиф дома во првата утакмица со 1-0.
Вечер Сити - Ливерпул

Сити Ливерпул, ќе биди квалитетен меч, мислам дека Ливерпул може да се изборе за нерешено, со што тоа му е единствената шанса за трофеј годинава. Ќе видиме, за едно 18 часа.

Очекувам Манчини денес пак да се искикса.

Очекувам Манчини денес пак да се искикса.

Не мора да се кикса како што знае...има голем хендикеп во одсуство на браќата Туре, Компани, Мата (повреда) и Балотели (исто така повреда)... :)

За повредениве, што пишав, не е веродостојна информација...имам прочитано на интернет!!

Не мора да се кикса како што знае...има голем хендикеп во одсуство на браќата Туре, Компани, Мата (повреда) и Балотели (исто така повреда)... :)

За повредениве, што пишав, не е веродостојна информација...имам прочитано на интернет!!
Ептен не е веродостојна.
Како прво Мата не е повреден.Како второ не игра во Сити туку во Челзи.
:D :D

Сити Ливерпул, ќе биди квалитетен меч, мислам дека Ливерпул може да се изборе за нерешено, со што тоа му е единствената шанса за трофеј годинава. Ќе видиме, за едно 18 часа.
Кој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играме :cautious:

Кој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играме :cautious:

Значи, атакувате на два фронта :icon_lol:
Кажи му ортак,кажи му да не забораваат.

П.С. кај си шо те нема ич на фб?

Најверојатно Силва скршил коска во стапалото, повреда каква што имаше Смолинг пред некој месец.

Па малце и тие да осетат, како бооли :icon_mrgr:

Можни стартни 11 за вечер:
406553_250691225001869_100001829799906_615418_1270184413_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom