Е посекако финале ќе игравме со нив. Вака со повреме ама гледам тогаш дури 3 утакмици со нив? И реваншот од ПЛ ли е тогаш? Ако е така тогаш и не е баш добро.Имаат тие 5 тима ќе бидат одморениЕте ти ги бе Розо саканите Сити. Ако не плеснат, ти си крив!
Во последниве 20тина години нема освоено 2ро лигаш ФА или Лига(Карлинг) КупTop. im with Liverpul on this one
Ми се свиѓа тоа што или Кардиф или КП ќе играат финале и против кој и да се паднат сакам да земат... Памти некој кога последен пат непремиерлигаш земал куп?
Ти реков.Ќе ти здосаде исто како на фановите од Реал кога им здосади Ел Класико да го гледаат 4 пати и тоа 2 натпревари ЛШ,2 натпревари Купот а да не зборуваме за тие два натпревари во лигата .Ама ќе биде интересно да се гледаЕј абе вистина играме со Сити 3 пати за 3 недели. Е добро јас сакав со Сити 2 пати ама изгледа и гратис добив. Не е фер не сакам повеќе со Сити D)
Опсесија ти е Манчестер Јунајтед нели?Морам да ја вратам дискусијата малку назад, ама чудно ми е.
Како „младинците на Арсенал кои изедоа 8ка“ против Манчестер Јунајтед не биле оправдание, бидејќи Манчестер имал и помлад тим во тој натпревар, па ете, победил, а сега против Кристал Палас, до младинците било!
Како тоа?
После баба ти, да.Опсесија ти е Манчестер Јунајтед нели?
Да , имам прашање .После баба ти, да.
Него, си имам и други опсесии.
Како хипокризијата кај луѓето.
Друго прашање, имаш?