FA & Capital One Cup

Член од
5 февруари 2009
Мислења
7.568
Поени од реакции
4.231
Можни стартни 11 за вечер:
Ако играат Сити со овој состав сигурно ќе изгубат предефанзивно е нема да има кој напад да им организира треба некој од Насри или Силва да игра место Коларов

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Кој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играме :cautious:
А демек утеха ти е ФА Купот !? Мене ми е срам да напишам дека Арсенал е во конкуренција да го освои ФА купот. И да, мислам дека Јунајтед ке го освои.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.960
А демек утеха ти е ФА Купот !? Мене ми е срам да напишам дека Арсенал е во конкуренција да го освои ФА купот. И да, мислам дека Јунајтед ке го освои.
Не ми е утеха ама не си во право. Играме на два фронта -засега па имаме две шанси за трофеј. Можи да освоиме два можи еден а можи и ниеден. Ама имаме шанси за два и не е како шо викаш :P
А Арсенал се изнаосвои годиниве наназад па сега ФА куп е срамота да освои.
Не е лошо Карлинг и ФА за почеток да се разбие малерот. И од кај знајш можи во серија ќе влезиме и ПЛ ќе освоиме :D
За Јунајтед мисли ти шо да ти речам друго. Ако не поминат нас ќе освојат ако не - па ќе испаднат нормално
Само контра ми одиш - битолска работа
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:59 ---
Значи, атакувате на два фронта :icon_lol:
Кажи му ортак,кажи му да не забораваат.

П.С. кај си шо те нема ич на фб?
На одмор бе ортак. Се повлеков од онлајнот на некое време :D

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Ај Карлинг не ама ФА Купот е доста ценет во Англија плус е ако добро имам чуено најстарото натпреварување во светот. Може нема важност како лигата ама не е до толку за фрлање. А и победникот игра во Шилдот подоцна, уште една шанса за трофеј е тоа.

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Не ми е утеха ама не си во право. Играме на два фронта -засега па имаме две шанси за трофеј. Можи да освоиме два можи еден а можи и ниеден. Ама имаме шанси за два и не е како шо викаш :P
А Арсенал се изнаосвои годиниве наназад па сега ФА куп е срамота да освои.
Не е лошо Карлинг и ФА за почеток да се разбие малерот. И од кај знајш можи во серија ќе влезиме и ПЛ ќе освоиме :D
За Јунајтед мисли ти шо да ти речам друго. Ако не поминат нас ќе освојат ако не - па ќе испаднат нормално
Само контра ми одиш - битолска работа
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:59 ---

На одмор бе ортак. Се повлеков од онлајнот на некое време :D

Го искористи сонцето денес ? :))))

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.713
Поени од реакции
11.960
Го искористи сонцето денес ? :))))
Не.....мразам сонце јас најсериозно.
Плус не сум од кремот на градот како тебе. Јас сум чаршиски човек :ROFLMAO:
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 18:31 ---
Ај Карлинг не ама ФА Купот е доста ценет во Англија плус е ако добро имам чуено најстарото натпреварување во светот. Може нема важност како лигата ама не е до толку за фрлање. А и победникот игра во Шилдот подоцна, уште една шанса за трофеј е тоа.
Абе важен неважен во криза сме сега давај ваму трофеј каков било да се скрши мразот. После ќе одбираме :D

AL.

Член од
22 јануари 2009
Мислења
12.610
Поени од реакции
5.016
Hart, Richards, Savic, Lescott, Clichy, Barry, de Jong, A. Johnson, Milner, Balotelli, Aguero

S

Stivie G

Гостин
Составите за вечерва:

Ливерпул-Reina - Kelly, Skrtel, Agger, Johnson - Gerrard, Spearing - Downing, Henderson, Bellamy - Carroll

Сити-Hart, Richards, Savic, Lescott, Clichy, Barry, de Jong, A. Johnson, Milner, Balotelli, Aguero

stormspeaker

Бекрија
Член од
4 октомври 2008
Мислења
1.858
Поени од реакции
1.343
има уште една утакмица за играње и е прерано било што да се збори, ама проклето јако е да ги тепаш сити на тоа мртвиот стадион, посебно после поразот од минатата недела, коа го пашнавме :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Одличен резултат за Ливерпул, и се надевам дека ќе ги поминат Сити. Супер тактика на Далглиш, и повторно пораз на Сити.

Кога ќе слушнам/прочитам дека Манчини немал играчи, ми иди да се манам со глата од биро. :tapp:

S

Stivie G

Гостин
Кардиф прв финалист по подоброто изведедување на пенали

ManUtdChampions

Lleyton Hewitt
Член од
5 февруари 2009
Мислења
32.741
Поени од реакции
43.874
И ќе им дозволат ли на Кардиф да играт во ЕЛ догодина во случај да го освојат или пак Сити да го освои?? Може и доколку Ливерпул го освои, ама не ми се верува оти ќе завршат во ТОП 5 Ливерпул, па мислам дека преку купов бркат излез во Европа наредната сезона :)

Член од
13 август 2009
Мислења
9.544
Поени од реакции
5.772
Да, мислам дека ќе има излез надвор, во Европа, ама во Лига Европа. Си викам дека Ливерпул барем ќе биди до 7мо место, али секако, шанса за титула им е.

Kajgana Shop

На врв Bottom