- Член од
- 5 февруари 2009
- Мислења
- 7.568
- Поени од реакции
- 4.231
Ако играат Сити со овој состав сигурно ќе изгубат предефанзивно е нема да има кој напад да им организира треба некој од Насри или Силва да игра место КоларовМожни стартни 11 за вечер:
Ако играат Сити со овој состав сигурно ќе изгубат предефанзивно е нема да има кој напад да им организира треба некој од Насри или Силва да игра место КоларовМожни стартни 11 за вечер:
А демек утеха ти е ФА Купот !? Мене ми е срам да напишам дека Арсенал е во конкуренција да го освои ФА купот. И да, мислам дека Јунајтед ке го освои.Кој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играме
Не ми е утеха ама не си во право. Играме на два фронта -засега па имаме две шанси за трофеј. Можи да освоиме два можи еден а можи и ниеден. Ама имаме шанси за два и не е како шо викашА демек утеха ти е ФА Купот !? Мене ми е срам да напишам дека Арсенал е во конкуренција да го освои ФА купот. И да, мислам дека Јунајтед ке го освои.
На одмор бе ортак. Се повлеков од онлајнот на некое времеЗначи, атакувате на два фронта
Кажи му ортак,кажи му да не забораваат.
П.С. кај си шо те нема ич на фб?
Не ми е утеха ама не си во право. Играме на два фронта -засега па имаме две шанси за трофеј. Можи да освоиме два можи еден а можи и ниеден. Ама имаме шанси за два и не е како шо викаш
А Арсенал се изнаосвои годиниве наназад па сега ФА куп е срамота да освои.
Не е лошо Карлинг и ФА за почеток да се разбие малерот. И од кај знајш можи во серија ќе влезиме и ПЛ ќе освоиме
За Јунајтед мисли ти шо да ти речам друго. Ако не поминат нас ќе освојат ако не - па ќе испаднат нормално
Само контра ми одиш - битолска работа
--- надополнето: 11 јануари 2012 во 17:59 ---
На одмор бе ортак. Се повлеков од онлајнот на некое време
Не.....мразам сонце јас најсериозно.Го искористи сонцето денес ? )))
Абе важен неважен во криза сме сега давај ваму трофеј каков било да се скрши мразот. После ќе одбирамеАј Карлинг не ама ФА Купот е доста ценет во Англија плус е ако добро имам чуено најстарото натпреварување во светот. Може нема важност како лигата ама не е до толку за фрлање. А и победникот игра во Шилдот подоцна, уште една шанса за трофеј е тоа.
Де Јонг добро ја креираше игратаКога ќе слушнам/прочитам дека Манчини немал играчи, ми иди да се манам со глата од биро.