- Член од
- 13 август 2009
- Мислења
- 9.544
- Поени од реакции
- 5.772
Али е во право. Држи вода муабетот. ))))))Опсесија ти е Манчестер Јунајтед нели?
Али е во право. Држи вода муабетот. ))))))Опсесија ти е Манчестер Јунајтед нели?
Да бе држи вода .... со Фрајерс , Морисон , Погба игравме тогаш....... ех и ти па.Али е во право. Држи вода муабетот. ))))))
Не, јас не знам со кој игравте, али муабетот во глобала викам, не конректно за мечот со Палас. )Да бе држи вода .... со Фрајерс , Морисон , Погба игравме тогаш....... ех и ти па.
Не мора да се кикса како што знае...има голем хендикеп во одсуство на браќата Туре, Компани, Мата (повреда) и Балотели (исто така повреда)...Очекувам Манчини денес пак да се искикса.
Ептен не е веродостојна.Не мора да се кикса како што знае...има голем хендикеп во одсуство на браќата Туре, Компани, Мата (повреда) и Балотели (исто така повреда)...
За повредениве, што пишав, не е веродостојна информација...имам прочитано на интернет!!
На Силва мислев....извини...од роденден доаѓамЕптен не е веродостојна.
Како прво Мата не е повреден.Како второ не игра во Сити туку во Челзи.
Кој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играмеСити Ливерпул, ќе биди квалитетен меч, мислам дека Ливерпул може да се изборе за нерешено, со што тоа му е единствената шанса за трофеј годинава. Ќе видиме, за едно 18 часа.
Значи, атакувате на два фронтаКој го освои ФА купот? Зарем заврши? Испаднавме од Јунајтед? Кога бе брат тоа јас мислев допрва ќе играме