FA & Capital One Cup

• Креатор на темата Креатор на темата Makedonec_7
  • Време на започнување Време на започнување
П.С ама можеше бaрем една утакмица во среда да префрлат. Не за друго туку на Спорт Клуб да гледам пошто ја немам СК +. Сега на стрим треба :mad:

башка јуве-наполи е у исто време....многу интересен фудбал во ист период, многу малку телевизори :)

Ама деструктивно ќе делува пеналов врз Керол :confused: Насри замена бараше хахаха

Ако е нерешено,пенали или ќе се игра уште една ?

Ако е нерешено,пенали или ќе се игра уште една ?

Продолженија па пенали. Реванш има само во ФА.

Во КК има реванш исклучиво само полуфиналето што во јануари ќе го играат пласираните тимови.

Продолженија па пенали. Реванш има само во ФА.

Во КК има реванш исклучиво само полуфиналето што во јануари ќе го играат пласираните тимови.
Кога сме кај реваншите........ќе можи двете на гости да ги играме?
8 победи нагости 2 дома (y)

конечно кун да го скрши мразот сега во голгетерска форма ќе влези

Кога сме кај реваншите........ќе можи двете на гости да ги играме?
8 победи нагости 2 дома (y)

Пратете протестно писмо :D:D:D Пишав и на Твитер, ќе споделам, Белами е невиден работник без разлика за која екипа игра. Мислам дека треба да добива предност пред Керол.

Патетика = Челзи ... а онаа португалската Боранија сосе шпанскио Слепец и францускио памукоберач , нека фаќат магла од Лондон ... 1x ги имаше ебам им копилињата ...

Патетика = Челзи ... а онаа португалската Боранија сосе шпанскио Слепец и францускио памукоберач , нека фаќат магла од Лондон ... 1x ги имаше ебам им копилињата ...

ЧОВЕЧЕ....која поезија...:pos::pos:

Ливерпул....:vozbud:

Газење на пациентите пак и пак и пак !!!
Лукаш ИГРАЧИШТЕ а и сите други капа доле мајстори !!

Добар овој Покемон од Сити.

Сеа ќе му јавам на Ферги да ви среди. :свиркам:

дај прати ми негов број преку ПП, од катастар ме заебаваат за еден документ со години, да ми среди работа :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom