башка јуве-наполи е у исто време....многу интересен фудбал во ист период, многу малку телевизориП.С ама можеше бaрем една утакмица во среда да префрлат. Не за друго туку на Спорт Клуб да гледам пошто ја немам СК +. Сега на стрим треба
Продолженија па пенали. Реванш има само во ФА.Ако е нерешено,пенали или ќе се игра уште една ?
Кога сме кај реваншите........ќе можи двете на гости да ги играме?Продолженија па пенали. Реванш има само во ФА.
Во КК има реванш исклучиво само полуфиналето што во јануари ќе го играат пласираните тимови.
Пратете протестно писмо Пишав и на Твитер, ќе споделам, Белами е невиден работник без разлика за која екипа игра. Мислам дека треба да добива предност пред Керол.Кога сме кај реваншите........ќе можи двете на гости да ги играме?
8 победи нагости 2 дома
ЧОВЕЧЕ....која поезија...Патетика = Челзи ... а онаа португалската Боранија сосе шпанскио Слепец и францускио памукоберач , нека фаќат магла од Лондон ... 1x ги имаше ебам им копилињата ...
Сеа ќе му јавам на Ферги да ви среди.Кога сме кај реваншите........ќе можи двете на гости да ги играме?
8 победи нагости 2 дома
дај прати ми негов број преку ПП, од катастар ме заебаваат за еден документ со години, да ми среди работаСеа ќе му јавам на Ферги да ви среди.